Indkaldelse af råd 887 109 08
Få et tilbud
04 december 2021

Er du ansvarlig for sikkerheden på en lokation? Så vil du højst sandsynligt ikke kunne nyde julemiddagen i fred og ro, hvis du ikke har sikkerheden på plads. Tyveri, ødelæggelse og hærværk er udbredt i helligdagene. Kriminelle håber ikke på at få gode gaver, de griber enhver mulighed for selv at tage dem.

Mens mange indbrud i hjemmene sker om sommeren, er byggepladser, erhvervsparker og forretningsområder hårdt ramt i helligdagene. I denne blog får du 5 tips til at sikre din lokation og nyde helligdagene i fred og ro!

1: Overvej, hvad du har på stedet

Der er sandsynligvis flere værdier, end du forestiller dig, næsten overalt. Værktøjer, byggemaskiner, byggematerialer ... Og meget mere! Tyve kan altid finde noget af værdi. Du bør derfor altid opbevare dine værdier sikkert (ude af syne)! Det er især vigtigt at sikre, at din sikkerhed er i orden, hvis du forlader byggepladsen eller lokationen for en periode. Det sparer dig for en masse besvær senere.

2: Overlad sikkerheden til professionelle

Tyve og andre kriminelle er klogere, end du tror. De er altid velforberedt. Det er bare ikke nok at sætte et hegn op eller låse døren. Byggepladser, opbevaringspladser og erhvervsparker ligger ofte afsides, og der er ingen mennesker i nærheden. Det er helt ideelt, når man vil begå hærværk og tyveri.

Vores professionelle medarbejdere hos Kooi kan beskytte din virksomhed professionelt, stort set uden behov for ekstra arbejdskraft. Det er fordi, vi arbejder med avanceret midlertidig mobil kameraovervågning. Hvis en uvedkommende eller uønsket person detekteres, udfører Kooi Alarmcenter øjeblikkeligt en hurtig analyse. Om nødvendigt tages der herefter de nødvendige forholdsregler. Det kan være aktivering af en sirene, at sende sikkerhedspersonale ud eller at tilkalde politiet.

3: Lad vores kameraer holde øje med tingene

Kooi arbejder med UFO'er (Unit for Observation). UFO'er er mobile kameraenheder. Takket være infrarød teknologi giver kameraerne et knivskarpt billede dag og nat, hvilket også betyder, at de ikke udsender forstyrrende lys. Vi har en egnet løsning til alle lokationer.

Alle kameraer er forbundet til Kooi Alarmcenter, som er døgnbemandet med vores eksperter. Den højttaler, vi nævnte ovenfor, er sammen med den indbyggede sirene et overraskende effektivt våben. De fleste tyve stikker af med det samme, når de indser, at vi kan se dem.

Hvis det ønskes, leverer vi UFO'en med en nødvendig strømforsyning. Det kan være en Powerbox eller en Solar Power Unit.

4: Vær opmærksom på varmeopbyggende farer

Dette tip er specielt rettet mod affaldsbehandlende virksomheder. Affaldsbunker kan bygge varme op og intensivere den, hvilket kan forårsage brand. Det kan godt få varmen til at stige til hovedet midt om vinteren. Vi kan nemt bekæmpe varmeopbygning med vores RED-enhed (Rising Early Detection), et avanceret termisk kamera.

Disse enheder er også forbundet til Kooi Alarmcenter. Hvad sker der, hvis temperaturen stiger til uønskede høje værdier? Når det sker, igangsætter vi øjeblikkeligt den rette opfølgning!

5: Nyd juledagene uden stress!

Drømmer du om at nyde årets julemiddag i fred og ro uden stress? Vi har alt under kontrol med vores midlertidige mobile kamerasikring og Kooi Alarmcenter. Vi opkræver ikke ekstra gebyr for en eventuel opfølgning på alarmer såsom at tilkalde politiet eller sende vores sikkerhedspersonale ud. Og vidste du, at der er flere fordele ved professionel kameraovervågning? Forsikringsselskaberne stiller ofte krav om overvågning, hvis de skal dække skader.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan sikre din plads? Kontakt Kooi nu. Vi vil gerne give dig et gratis, uforbindende råd.