Indkaldelse af råd 887 109 08

Kontakt os

Har du brug for hjælp til at finde en passende sikkerhedsløsning? Kontakt os gerne

Indkaldelse af råd

Ring tilbage

Kontakt os

Ring tilbage, udfyld dine oplysninger nedenfor, så ringer vi tilbage hurtigst muligt

Dine oplysninger

Udfyld venligst nedenstående formular, og vi kontakter dig inden for en arbejdsdag.

Anmod om tilbud

Er du nysgerrig efter, hvad Kooi Camera Surveillance kan gøre for dig? Efterlad dine oplysninger, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Få et tilbud
11 maj 2022

Danskerne kan ikke skjule flere overraskelser for den internationale salgsdirektør Kees Glandorff. Han fulgte med sin danske partner og slog sig ned på Fyn for ca. 20 år siden. I 2019 tilsluttede Kees Kooi Camera Surveillance i Odense. “Jeg er en hollandsk-dansk blanding.”

Sammen med kollega Michael Jørgensen er Kees ansvarlig for udvidelsen af Kooi i Skandinavien. I Europa vokser det hollandske firma Kooi hurtigt indenfor branchen af 24-7 video fjernovervågning. Hvor Michaels kerneforretning er byggeri og infrastruktur, så er Kees specialist i vind- og solenergiprojekter. ”Jeg er ærlig og ligetil,” siger han. ”Hollænderne fortæller det, som det er, hvor danskere er mere vent-og-se typen. Vi har modet til at spørge: ”Kan vi gøre forretninger?” Men generelt er der altid en god forbindelse.

Ingen risiko

Ved at være på vejene det meste af ugen, møder Kees mange kunder I vind- og solenergibranchen. ”I Danmark ønsker kunderne simpelthen at hyre sikkerhedsløsninger,” starter han sin historie. ”Specielt, når noget er stjålet. Det drejer sig altid om mange penge, som for eksempel ved kabeltyveri. For det meste er vind- og solenergiprojekterne placeret på øde egne. Når ubudne gæster bliver spottet af kameraerne, vil vores 24-7 Alarm Center øjeblikkeligt ringe til politiet uden, at det koster ekstra for kunden. Der er altid en fast pris. Ingen overraskelser.” Udover Danmark, så er Finland, Sverige og Norge mere og mere overbevist om den ekstra værdi af fjernovervågning via video i forhindringen af indbrud, sabotage og tyveri. Kees: ”I starten var tanken: ”der sker ikke noget her”. Men nu er de ikke villige til at tage risikoen for, at noget dårligt sker. De har ikke tid til forsinkelser.”

Tillid

Det er ved den personlige tilgang, at Kooi skiller sig ud. ”Personligt, så handler det om tillid” siger Kees. I Danmark kan man kalde “tillid” for tryghed. Tryghed skabes, når du viser, hvordan vores system virker. Først, så skanner jeg præmisserne og ser, hvor vore UFO’er (enheder til observation) bedst kan placeres. Efter det, så installerer jeg dem selv og viser, hvordan alting virker. Og når der sker noget, som fx en ubuden gæst, der lister ind, så tager vi os af sporingen. Vi har en målsætning om at være til stede indenfor 30 minutter. Så vi er virkelig en del af projektet fra start til slut.”

På fotoet: Kees med kollega Michael Jörgensen

15

Et fint eksempel på denne personlige tilgang: en kunde ringede for nylig. Han havde brug for en kran med larvebånd. “Så går du et skridt længere,“ siger Kees. “ Og jeg ringede til et firma I Holland, som udlejer kraner og forbandt de to til hinanden. De var meget taknemlige.”

Jeg var virkelig glad for at samarbejde med Kees igen, fordi han har en virkelig stor personlighed med fokus på kundepleje.
Mate Levente Bocsi, Installation Lead Siemens Gamesa