Indkaldelse af råd 887 109 08

Kontakt os

Har du brug for hjælp til at finde en passende sikkerhedsløsning? Kontakt os gerne

Indkaldelse af råd

Ring tilbage

Kontakt os

Ring tilbage, udfyld dine oplysninger nedenfor, så ringer vi tilbage hurtigst muligt

Dine oplysninger

Udfyld venligst nedenstående formular, og vi kontakter dig inden for en arbejdsdag.

Anmod om tilbud

Er du nysgerrig efter, hvad Kooi Camera Surveillance kan gøre for dig? Efterlad dine oplysninger, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Få et tilbud
02 april 2023

Casper Folsach Jensen har haft en interessant karriere fra tømrer til de nyeste overvågningsteknologier. Som den nye salgschef i Kooi Danmark er Casper ansvarlig for mobil overvågning på byggepladser godt gearet med hans ekspertise indenfor byggeri og sikkerhed såvel som hans store netværk i Danmark.

Casper er en ægte århusianer, som begyndte sin karriere som tømrer, men hurtigt derefter blev bygningskoordinator ved OptiCept. Her var han ansvarlig for alt, hvad der skete på stedet. Dette inkluderede også sikkerhed ved at benytte sikkerhedsfirmaer til at forhindre tyveri og vandalisme.

Karriereskift

Efter nogle få år, skiftede han gear og blev key account manager ved Flotte Gulve, hvor han arbejde med forskellige gulvtyper for private og erhvervskunder. Det tog ikke lang tid før, han opdagede sin passion for sikkerhed og teamede op med Veritas Danmark som salgskonsulent og coach. Han skulle hjælpe med at sikre private hjem, virksomheder og butikker. Med sin store erfaring indenfor byggeri og sikkerhedsindustrien, så er det ingen overraskelse, at Kooi Danmark erhvervede ham som en del af deres danske salgsteam. ”Mit første indtryk er virkelig godt.” siger Casper og ser tilbage på sine første uger ved Kooi. ”Fra starten af den første snak og til nu, har alle været venlige.”

Securing The Future Of Danish Construction Meet Our New Sales Manager Kooi

Byggeri som speciale

Casper er virkelig besluttet på at erobre det danske byggerimarked med Enhederne til Observation (UFO). ”Byggeri er, selvfølgelig, mit speciale. Jeg vil fokusere på projekter i Jylland først, fordi der er mange interessante projekter i Århus og Aalborg. Der er også i andre dele af Skandinavien attraktive muligheder.”

Prisvindende

Casper har store drømme for Kooi og ønsker at se virksomheden vokse støt over de næste par år. ”Jeg ønsker, at Kooi vokser over de næste 10 år, og jeg vil følge væksten tæt,” siger han. ”I Danmark, har vi Børsen Gazelleprisen til de hurtigst voksende virksomheder. Hvorfor skulle Kooi ikke være virksomheden med den fantastiske og konsekvente virksomhedsvækst?”

Samlet set, så gør Caspers omfattende erfaring indenfor byggeri og sikkerhed, kombineret med hans passion for virksomhedsvækst ham til en værdifuld medarbejder hos Kooi Danmark. Er du interesseret i at lære mere om sikkerhedsløsninger til byggepladser? Så tag fat i Casper Folsach Jensen. Med hans ekspertise indenfor byggeri og sikkerhed, så kan han hjælpe dig med at finde den perfekte overvågningsløsning til dit projekt.

"Jeg er stolt af at beskytte byggepladserne"

Casper er vores salgschef baseret i Danmark. Han har omfattende erfaring inden for både bygge- og kamerasektorerne. Casper har en passion for at opbygge stærke relationer med kunder og finde de perfekte løsninger til deres specifikke behov. Kontakt Casper i dag for at lære mere om Koois fjernovervågningsløsninger.

Casper In The Car

Udfyld venligst nedenstående formular