Indkaldelse af råd 887 109 08
Få et tilbud
27 september 2022

Mød Simon Boll Vandall, vores nye international sælger Kooi. Simons fokus vil være at få byggefirmaerne gjort fortrolige med Koois kamerasystemer i Danmark. Simon er begejstret for produkterne: Enhederne til observation (UFO). ”Det er imponerende,” siger han. ”alle systemerne er kvalitetsprodukter. De er pålidelige, og opfølgningen i tilfælde af ubudne gæster er alt sammen en del af den faste pris. Og det er fantastisk for kundetilfredsheden.”

Før han begyndte hos Kooi, var Simon (24) en aktiv salgskonsulent hos Verisure i Nordsjælland. ”Det er det dynamiske liv og de forskellige snakke, du har med kunder, i stedet for at sidde bag et skrivebord hele dagen, der giver mig energi.”

Arbejdsmiljøet imponerer også den unge salgschef. ”Alle er ambitiøse. Men på samme tid stoler de på kollegerne og giver dig frihed til at gøre dine ting. De holder virkelig af deres medarbejdere.”

 

Byggeri

Simon skal arbejde med et nyt område: Byggeri. Han er tilpas nervøs, men fortrøstningsfuld. ”Jeg skal besøge alle kunderne i de næste par dage for at lære dem at kende. Vise mit ansigt og sige ”hej” og være den stabile kontakt på Koois vegne. Jeg ser frem til det. Kooi er en moden virksomhed og en god mulighed for mig til at få det til at vækste i Danmark.”

Simon Boll Vandall