Indkaldelse af råd 887 109 08
Få et tilbud

Vejpladesikkerhed med Kooi kameraovervågning

Der er et stigende behov for vejpladesikkerhed. Tyveri af vejplader er et stadigt større problem. Det dyrebare stål er attraktivt for kriminelle, fordi skrothandlere opkøber materialet til en god pris. Ved hjælp af midlertidige mobile sikkerhedskameraer beskytter vi dine ejendele, som efterlades uden opsyn på stedet.

Vi benytter vores UFO'er: Unit For Observation. Det er mobile kameramaster med et skarpt billede både dag og nat. Koois overvågningskameraer er en effektiv metode til at sikre vejplader.

Fordelen ved sikring af vejplader
  • Du er ikke bundet af abonnementsomkostninger.
  • Situationsbestemt opfølgning er som standard en del af vores servicepakke.
  • Skader forhindres effektivt ved en direkte indgriben ved hjælp af en indtalt talebesked og sirene i tilfælde af en mistænkelig situation.
  • Du forstyrres ikke af udløste alarmer efter arbejdstid eller om aftenen.
Why Car Dealership Security

Overvågning døgnet rundt fra Kooi Alarmcenter

Vejplader bruges hovedsageligt til anlægsprojekter som for eksempel anlæg af nye veje. De er helt uundværlige, for at især tunge, men faktisk alle køretøjer kan køre gennem jorden. Vejpladesikkerhed  tilbudt af Kooi holder øje med dine ejendele døgnet rundt. Så snart et kamera opfanger en uregelmæssighed, udløser det øjeblikkeligt en alarm hos vores eget Kooi Alarmcenter.


De knivskarpe billeder gør det nemt for vores eksperter at bedømme situationen. Som regel er brugen af højttaler og sirene på vores UFO'er nok til at skræmme uvedkommende væk. Derfor er der sjældent brug for at tilkalde vagtselskab eller politi. Hvis omstændighederne kræver fysisk tilstedeværelse af sikkerhedspersonale, kontakter vi vores lokale forbindelser. Der er ingen ekstra udgifter forbundet med direkte opfølgning på en alarm, da det er en del af vores kundeservice.

 

Gratis sikkerhedstjek

Vi udfører gerne et gratis sikkerhedstjek for dig. Vi analyserer situationen på din byggeplads og udformer et skræddersyet og fornuftigt tilbud. Den personlige kontakt og et meget højt serviceniveau er altafgørende i vores kundepleje. Og så kan vi naturligvis også tilbyde dig den mest omkostningseffektive vejpladesikkerhed.

Hurtige råd Skræddersyet rådgivning og en serviceforsikring inden for en arbejdsdag

Jesse rådgiver dig gerne om mulighederne for at sikre din placering. Læg venligst dine oplysninger, så kontakter vi dig inden for en arbejdsdag.

Sales Manager Kooi Jesse
Dine oplysninger
Udfyld venligst nedenstående formular, og vi kontakter dig inden for en arbejdsdag.