Indkaldelse af råd 887 109 08
Kontakt os
Kontakt os
1
2

Få mere at vide om Kooi Kameraovervågning og vores sikkerhedsløsninger til din arbejdsplads. Indtast dine kontaktinformationer, så vi kan kontakte dig.

Hvornår på dagen?
8 - 11
11-14
14-17
Jeg er fleksibel
Hvilken dag?
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Jeg er fleksibel
scroll indicator
Anmod om tilbud
1
2

Se hvordan vi kan sikre din arbejdsplads. Giv os din kontaktinfo, så vores eksperter kan kontakte dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Denne side er beskyttet med reCAPTCHA, Google Privacy Policy og Terms of Service.

scroll indicator

Ansvarsfraskrivelse

Indholdet på denne webside samt oplysninger, billeder, lyd, tekster og alle kombinationer heraf er beskyttet af ophavsretten og databaserettigheder. Kopiering af websiden eller indhold eller dele heraf er ikke tilladt uden forudgående skriftlig tilladelse fra Kooi Security.

 

Ansvar

På trods af løbende omhyggelig kompilering af websiden og oplysningerne på websiden kan Kooi Security ikke garantere, at informationen er komplet, korrekt og altid opdateret. Kooi Security fraskriver sig ethvert ansvar for direkte skader eller følgeskader, uanset disses natur, som er et resultat af eller på nogen måde er tilknyttet brugen af websiden, websidens tilgængelighed eller manglende tilgængelighed eller den software, der stilles til rådighed.

Information fra tredjepart

Informationer fra tredjeparter placeret på websiden er udtryk for den personlige mening eller meninger af den eller dem, der har udgivet informationen. Kooi Security er på ingen måde ansvarlig for dette indhold eller adgangen til eller informationen på nogen webside, der linker fra eller til denne webside.

Framing

Det er ikke tilladt at frame indhold fra denne webside på en anden webside.

Ansvarsfraskrivelse, e-mail

Oplysningerne i denne e-mail er udelukkende tiltænkt modtageren. Brugen af oplysningerne er ikke tilladt for andre end modtageren. Hvis du har modtaget denne e-mail ved en fejl, bedes du undlade at bruge indholdet og straks informere afsenderen ved at returnere e-mailen og derefter slette den. Det er ikke tilladt at offentliggøre, kopiere, distribuere og/eller udlevere de oplysninger, der er modtaget i e-mailen, til tredjepart. Kooi Security garanterer ikke for korrekt overførsel af en afsendt e-mail, eller at den modtages i tide. Kooi benytter ikke en ekstern e-mail til at indgå forpligtelser.