Indkaldelse af råd 887 109 08
Kontakt os
Kontakt os
1
2

Få mere at vide om Kooi Kameraovervågning og vores sikkerhedsløsninger til din arbejdsplads. Indtast dine kontaktinformationer, så vi kan kontakte dig.

Hvornår på dagen?
8 - 11
11-14
14-17
Jeg er fleksibel
Hvilken dag?
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Jeg er fleksibel
scroll indicator
Anmod om tilbud
1
2

Se hvordan vi kan sikre din arbejdsplads. Giv os din kontaktinfo, så vores eksperter kan kontakte dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Denne side er beskyttet med reCAPTCHA, Google Privacy Policy og Terms of Service.

scroll indicator

Bemandet og unik alarmcentral til fjernovervågning via video – især når det gælder.

Alle vores produkter er forbundet til vores innovative og professionelle døgnbemandede Kooi Alarm Center. Alarmcentralens fokus og ekspertise ligger i fjernovervågning via video og opfølgning på alarmer. Når uautoriserede eller uvedkommende personer opdages, udarbejdes en skarp analyse, og de rigtige foranstaltninger igangsættes, for eksempel aktivering af en sirene eller kontakt til sikkerhedsvagter eller politi om hjælp på stedet.

Kooi Alarm Center tager hensyn til dine behov og ønsker. Uanset om du er på udkig efter kameraovervågning til en vindmøllepark, en byggeplads med værdifulde materialer eller en løsning til at undgå brand på dit affaldssorteringsanlæg, er vores mål det samme: At sikre, at du uhindret kan fortsætte dit arbejde. Benytter du vores varmedetektionssystem? Hvis alarmen stiger til over den indstillede værdi, udløser det øjeblikkeligt en alarm i Kooi Alarm Center. Herfra fjernovervåger vi videooptagelserne døgnet rundt. Og om nødvendigt igangsætter vi en koordineret alarmindsats.

Fordelene ved Kooi Alarmcenter
  • Personlig og professionel døgnovervågning
  • Adgang til dit eget kamerasystem døgnet rundt
  • Inklusive udgifter til opfølgning
  • PAC-certificeret iht. til EN50518
  • Højttaler og sirene som opfølgning på alarmer
Centralist Alarm Center Kooi

Ingen unødvendige notifikationer, men øjeblikkelig handling

Vores unikke vagtcentral analyserer alle rapporter fra aktive kamerasystemer og døgnovervåger dem. Fordi vores fjernovervågning via video er baseret på en brugertilpasset alarmindsats, kan vi præcist bedømme, hvad der sker på din lokation, og gribe til øjeblikkelig handling, når det er påkrævet. Efter en hændelse modtager du en rapport med vores analyse og de foranstaltninger, der blev iværksat, inklusive skarpe billeder af hændelsen.

Vores operatører sikrer opfølgning på alarmen fra den bemandede alarmcentral. Eksempelvis ved at tilkalde sikkerhedsvagter, politiet eller brandvæsnet. Der er aldrig ekstra udgifter forbundet med opfølgningen, da de er inkluderet i gebyret for fjernovervågning via video.

Kooi sikkerhed til alle typer terræn
Overvågning af vindmølleparker
Overvågning af vindmølleparker

Beskyt materialer og udstyr under opførelsen af vindmølleparker. Vores sikkerhedsløsninger er designet til at forhindre ekstra udgifter og forstyrrelser og sikrer din byggeplads under hele processen.

Avanceret overvågning i byggeperioden.

Læs mere
Solcelle sikkerhed
Solcelle sikkerhed

Beskyt materialer og udstyr under opsætningen af solcelleparker. Undgå unødvendige udgifter og forsinkelser i projektet med vores kameraovervågning, som garanterer byggepladsens sikkerhed under byggeprocessen.

Optimal sikkerhed under opførelsen af solcelleparker.

Læs mere
Byggeplads container sikkerhed
Byggeplads container sikkerhed

Prioriter sikring af containere på din byggeplads, og de værdifulde arkitekttegniner, udstyr mm. de indeholder, ligesom du sikrer dine udendørs faciliteter.

Effektiv kameraovervågning af containere og kabiner.

Læs mere
Brandsikring i genbrugssektoren
Brandsikring i genbrugssektoren

Ved affaldshåndtering er risikoen for overophedning og brand stor. Kooi tilbyder Rising Early Detection systemet, som er skræddersyet til hurtigt at registrere brand og overophedning i affaldsdepoter.

Brandforebyggelse i affalds- og genanvendelsesindustrien.

Læs mere
Sikring af tomme bygninger
Sikring af tomme bygninger

Kameraovervågning er afgørende for beskyttelse af tomme ejendomme og grunde. Beskyttelse af ejendomme er særligt vigtigt på grund af faren for tyveri, og med forebyggelse af skader kan du spare udgifter.

Kameraovervågning af ledige ejendomme.

Læs mere
Områdesikring
Områdesikring

Få 24/7 beskyttelse af din plads med midlertidig kameraovervågning. Kriminalitet kan føre til skade og unødvendige udgifter. Med vores sikkerhedskameraer kan du være rolig, selv når pladsen er ubemandet.

Midlertidig kameraovervågning til Områdesikring.

Læs mere
Sikkerhed af opbevaringspladser
Sikkerhed af opbevaringspladser

Beskyt dit lager og værdifulde materialer mod tyveri og hærværk med vores kamerasikkerhed. Lagerområder og skurvogne mm. rummer ofte værdifulde genstande. Vi sikrer din ejendom til en fornuftig pris.

Beskyt dit lager med kameraovervågning.

Læs mere
Overvågning af parkeringsplads
Overvågning af parkeringsplads

Koois mobile overvågningsløsning beskytter din parkeringsplads mod tyveri og vandalisme. De intelligente overvågningskameraer holder øje med området og garanterer hurtig reaktion på uønskede situationer.

Sikkerhed på parkeringspladsen med midlertidige overvågningskameraer.

Læs mere
Byggepladsovervågning med kamereaer
Byggepladsovervågning med kamereaer

Forebyg tyveri af værdifulde materialer på byggepladser, hvor værktøj og materialer er vigtige. Vi tilbyder fjernstyret kameraovervågningsløsninger designet til byggepladser for at forhindre skade og tyveri – for at garantere sikkerheden af din ejendom.

Kameraovervågning til din byggeplads.

Læs mere