Indkaldelse af råd 887 109 08
Start din forespørgsel

En unik bemandet alarmcentral til fjernovervågning via video , især når det gælder.

Alle vores produkter er forbundet til vores innovative og professionelle døgnbemandede Kooi Alarmcenter. Fokus og ekspertise i alarmcentralen er fjernovervågning via video og opfølgning på alarmer. Når uautoriserede eller uvedkommende personer opdages, udarbejdes en skarp analyse, og de rigtige foranstaltninger igangsættes, for eksempel aktivering af en sirene eller at anmode sikkerhedsvagter eller politi om hjælp på stedet.

Kooi Alarmcenter tager hensyn til dine særlige behov og ønsker. Uanset om du er på udkig efter kameraovervågning til en vindmøllepark, en byggeplads med attraktive materialer eller en løsning til at undgå brand på dit affaldssorteringsanlæg, er vores mål det samme: at sikre, at du uhindret kan fortsætte dit arbejde. Benytter du vores varmedetektionssystem? Hvis alarmen stiger til over den indstillede værdi, udløser det øjeblikkeligt en alarm i Kooi Alarmcenter. Herfra fjernovervåger vi videooptagelserne døgnet rundt. Og om nødvendigt igangsætter vi en koordineret alarmindsats.

Fordelene ved Kooi Alarmcenter
  • Personlig og professionel døgnovervågning.
  • Adgang til dit eget kamerasystem døgnet rundt.
  • Inklusive udgifter til opfølgning.
  • PAC-certificeret iht. til EN50518.
  • Højttaler og sirene som opfølgning på alarmer.
centralist alarm center kooi

Ingen unødvendige notifikationer, men øjeblikkelig handling

Vores unikke vagtcentral analyserer alle rapporter fra de aktive kamerasystemer og døgnovervåger dem. Fordi vores fjernovervågning via video er baseret på en brugertilpasset alarmindsats, kan vi præcist bedømme, hvad der sker på din lokation, og gribe til øjeblikkelig handling, når det er påkrævet. Efter en hændelse modtager du en rapport med vores analyse og de foranstaltninger, der blev iværksat, inklusive skarpe billeder (af hændelsen).

Vores operatører sikrer opfølgning på alarmen fra den bemandede alarmcentral. Eksempelvis ved at tilkalde sikkerhedsvagter, politiet eller brandvæsnet. Der er aldrig ekstra udgifter forbundet med opfølgningen, da de er inkluderet i gebyret for fjernovervågning via video.

Hurtige råd Skræddersyet rådgivning og en serviceforsikring inden for en arbejdsdag

Jesse rådgiver dig gerne om mulighederne for at sikre din placering. Læg venligst dine oplysninger, så kontakter vi dig inden for en arbejdsdag.

Sales Manager Kooi Jesse
Dine oplysninger
Udfyld venligst nedenstående formular, og vi kontakter dig inden for en arbejdsdag.
Nordex
Vestas
Enercon GmbH Sweden
GE Energy
Hansson & Knudsen