Indkaldelse af råd 887 109 08
Kontakt os
Kontakt os
1
2

Få mere at vide om Kooi Kameraovervågning og vores sikkerhedsløsninger til din arbejdsplads. Indtast dine kontaktinformationer, så vi kan kontakte dig.

Hvornår på dagen?
8 - 11
11-14
14-17
Jeg er fleksibel
Hvilken dag?
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Jeg er fleksibel
scroll indicator
Anmod om tilbud
1
2

Se hvordan vi kan sikre din arbejdsplads. Giv os din kontaktinfo, så vores eksperter kan kontakte dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Denne side er beskyttet med reCAPTCHA, Google Privacy Policy og Terms of Service.

scroll indicator

Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger

Kooi (Kooi Trading B.V.) og Kooi Alarmcenter (Kooi Service & Security Centre B.V.) prioriterer beskyttelsen af dine personlige oplysninger højt, og vi overholder GDPR. Denne politik til beskyttelse af personlige oplysninger indeholder al information om, hvordan vi indsamler og behandler dine personlige oplysninger.

Den oplyser, hvor dine data lagres, om dine rettigheder i forhold til dine data, og hvordan du kan gøre dem gældende. Der kan ske ændringer til politikken til beskyttelse af personlige oplysninger som følge af ændringer af lovgivningen. Det anbefales derfor at tjekke politikken til beskyttelse af personlige oplysninger med jævne mellemrum.

 

Privatliv Kooi & Kooi Alarmcenter

Formål med behandlingen
Vores firmaer indsamler personlige oplysninger med forskellige formål, som uddybes herunder.

Kontakt 
Vi indsamler dine oplysninger, hvis du kontakter os via vores webside. Formularen beder kun om oplysninger, der skal bruges til at kontakte dig, for eksempel med et tilbud.

Udsendelse af e-mails
Fra tid til anden sender vi kunder og partnere e-mails, hvor vi informerer om nyheder fra vores firmaer.

Google Analytics
Koois hjemmeside indsamler dine oplysninger med henblik på at forbedre hjemmesiden ved hjælp af Google Analytics. Disse oplysninger anonymiseres og kan ikke henvise til dine personlige oplysninger.

Generel brug til gavn for vores administration
Vi beder også om dine personlige oplysninger som en del af vores service til vores kunder, for eksempel i forbindelse med udlevering og indsamling af (projekt)oplysninger.

Modtagere af personlige oplysninger
De personlige oplysninger, du giver os, opbevares hos os. Hvis de skal behandles af en underleverandør, sker det kun med din skriftlige tilladelse. Dette er også styret af vores arbejdsgiveraftaler.

Opbevaring af personlige oplysninger
Personlige oplysninger opbevares i overensstemmelse med gældende lovgivning, dvs. eksempelvis fire uger for kameraoptagelser. Opbevaringen sker på vores egne sikre servere i vores "Particuliere Alarmcentrale" (private alarmcenter) i vores bygning eller i sikre omgivelser i Datacenter Fryslân i Leeuwarden, Belgien.

Sikring af personlige oplysninger
Personlige oplysninger opbevares og behandles sikkert af Kooi. Adgangen til vores netværk er forsynet med filtre i forhold til bruger eller enhed, og adgang til vores hjemmeside er krypteret ved hjælp af et SSL-certifikat. Derudover er vores bygning forsynet med adgangs- og alarmsystemer, som forhindrer uautoriseret adgang til bygningen og systemerne. Kooi er ISO 27001-certificeret og har implementeret et ISMS-system (Information Security Management System), som alle medarbejdere har forpligtet sig til at følge.

Tilpasninger
Denne politik til beskyttelse af personlige oplysninger er tilpasset brugen og de forskellige muligheder på Koois hjemmeside og services. Tilpasninger og/eller ændringer på siden kan resultere i ændringer af denne politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Det anbefales derfor, at man jævnligt læser politikken til beskyttelse af personlige oplysninger.

Rettigheder som involveret part
Som ‘involveret part’ har du naturligvis rettigheder i forhold til beskyttelsen af dine personlige oplysninger. Disse rettigheder er:

  1. Ret til indsigt; du har til enhver tid ret til at se de personoplysninger, vi opbevarer om dig
  2. Ret til berigtigelse; du har til enhver tid ret til at få rettet urigtige/forkerte personoplysninger om dig, der opbevares hos Kooi.
  3. Ret til dataportabilitet; du har ret til at anmode os om at overføre dine personoplysninger til en anden service eller produkt, som du skifter til.
  4. Ret til sletning af personlige oplysninger; hvis du ikke længere vil have, at dine personlige oplysninger opbevares hos Kooi, har du ret til at få dem slettet.
  5. Ret til begrænsning af behandlingen af personlige oplysninger; du har ret til at få begrænset behandlingen af dine personlige oplysninger.
  6. Ret til at klage; hvis du mener, at dine personlige data ikke behandles korrekt, har du ret til at indgive en klage.

Kontaktoplysninger
Hvis du vil udøve din ret i forbindelse med en af ovenstående rettigheder, eller hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os på følgende adresse:Kooi Trading B.V.

Zonnedauw 10
9202 PA Drachten
+31(0)512-544 145
privacy@247kooi.com

Kooi Service & Security Centre B.V.

Zonnedauw 10
9202 PA Drachten
+31(0)512-544 910
privacy@247kooi.com