Indkaldelse af råd 887 109 08
Start din forespørgsel

Du kan stole trygt på Kooi

Kooi har mere end 170 medarbejdere, som alle bestræber sig på at levere den bedste midlertidige mobile kameraovervågning og branddetektion i Europa. Fra egne kontorer i Danmark, Holland, Tyskland, Frankrig, Storbritannien og Østrig bidrager vi hver dag til at bygge en bedre fremtid.

Vi tror på, at alle fortjener en god nattesøvn, i fred og ro og uden at blive forstyrret. Også dig. Og derfor overvåger vi ved hjælp af midlertidig, mobil og innovativ kameraovervågning og varmedetektion. På den måde er vi altid på vagt og kan øjeblikkeligt gribe ind for at forhindre tyveri og skader på din byggeplads.

Hos Kooi får du
  • Mere end 10 års erfaring med effektiv og pålidelig kameraovervågning.
  • Hurtig levering og installation på en ønsket lokation.
  • Døgnovervågning og øjeblikkelig indgriben fra Kooi Alarmcenter.
  • En bæredygtig løsning med brændstofbesparelse og CO2-reduktion.
Kooi Security Camera

Vi forhindrer skader på dine materialer på byggepladser og andre lokationer

Om nødvendigt sørger vi for øjeblikkelig indgriben. Altid med fokus på en optimal grænseflade mellem mennesket og teknologien og uden unødig brug af arbejdskraft. Så du kan sove godt om natten. Vi er eksperter på sikkerhedsområdet og tilbyder forskellige innovative teknologiske løsninger, som alle har til formål at sikre din byggeplads eller lokation og forhindre skader og projektforsinkelser.

Hvordan kommer vi videre?

Vores eksperter har altid tid til dig, uanset hvor du er. Vi har mange års erfaring og en omfattende viden om forskellige brancher, deres lokationer og sikkerhedsproblematikker. Uanset hvad dine behov måtte være, står vores team af rådgivere klar til at løse dine udfordringerne i forhold til sikkerhed. Sammen finder vi den bedste løsning, som er skræddersyet præcis til dig og din byggeplads. Det gør vi sammen via en fast kontaktperson, som arrangerer alt for dig.

Nordex
Vestas
Enercon GmbH Sweden
GE Energy
Hansson & Knudsen