Indkaldelse af råd 887 109 08
Kontakt os
Kontakt os
1
2

Få mere at vide om Kooi Kameraovervågning og vores sikkerhedsløsninger til din arbejdsplads. Indtast dine kontaktinformationer, så vi kan kontakte dig.

Hvornår på dagen?
8 - 11
11-14
14-17
Jeg er fleksibel
Hvilken dag?
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Jeg er fleksibel
scroll indicator
Anmod om tilbud
1
2

Se hvordan vi kan sikre din arbejdsplads. Giv os din kontaktinfo, så vores eksperter kan kontakte dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Denne side er beskyttet med reCAPTCHA, Google Privacy Policy og Terms of Service.

scroll indicator

Du kan stole trygt på Kooi

Kooi har mere end 170 medarbejdere, som alle bestræber sig på at levere den bedste midlertidige mobile kameraovervågning og branddetektion i Europa. Fra egne kontorer i Danmark, Holland, Tyskland, Frankrig, Storbritannien og Østrig bidrager vi hver dag til at bygge en bedre fremtid.

Vi tror på, at alle fortjener en god nattesøvn, i fred og ro og uden at blive forstyrret. Også dig. Og derfor overvåger vi ved hjælp af midlertidig, mobil og innovativ kameraovervågning og varmedetektion. På den måde er vi altid på vagt og kan øjeblikkeligt gribe ind for at forhindre tyveri og skader på din byggeplads.

0 +

Specialister og konsulenter med over 12 års erfaring

0

Europæiske lande, hvor Kooi observerer og opdager

0 +

Steder, der er sikret med midlertidig kameraovervågning

0

24/7 overvågning med vores egne unikke kontrolrum

0 +

Forebyggelse af brande med drivhusdetektion

0 +

Forebyggelse af tyveri og skader med kameraovervågning

Vi forhindrer skader på dine materialer på byggepladser og andre lokationer

Om nødvendigt sørger vi for øjeblikkelig indgriben. Altid med fokus på en optimal grænseflade mellem mennesket og teknologien og uden unødig brug af arbejdskraft. Så du kan sove godt om natten. Vi er eksperter på sikkerhedsområdet og tilbyder forskellige innovative teknologiske løsninger, som alle har til formål at sikre din byggeplads eller lokation og forhindre skader og projektforsinkelser.

Hvordan kommer vi videre?

Vores eksperter har altid tid til dig, uanset hvor du er. Vi har mange års erfaring og en omfattende viden om forskellige brancher, deres lokationer og sikkerhedsproblematikker. Uanset hvad dine behov måtte være, står vores team af rådgivere klar til at løse dine udfordringerne i forhold til sikkerhed. Sammen finder vi den bedste løsning, som er skræddersyet præcis til dig og din byggeplads. Det gør vi sammen via en fast kontaktperson, som arrangerer alt for dig.

Kooi sikkerhed for alle typer terræn
Overvågning af vindmølleparker
Overvågning af vindmølleparker

Beskyt materialer og udstyr under opførelsen af vindmølleparker. Vores sikkerhedsløsninger er designet til at forhindre ekstra udgifter og forstyrrelser og sikrer din byggeplads under hele processen.

Avanceret overvågning i byggeperioden.

Læs mere
Solcelle sikkerhed
Solcelle sikkerhed

Beskyt materialer og udstyr under opsætningen af solcelleparker. Undgå unødvendige udgifter og forsinkelser i projektet med vores kameraovervågning, som garanterer byggepladsens sikkerhed under byggeprocessen.

Optimal sikkerhed under opførelsen af solcelleparker.

Læs mere
Byggeplads container sikkerhed
Byggeplads container sikkerhed

Prioriter sikring af containere på din byggeplads, og de værdifulde arkitekttegniner, udstyr mm. de indeholder, ligesom du sikrer dine udendørs faciliteter.

Effektiv kameraovervågning af containere og kabiner.

Læs mere
Brandsikring i genbrugssektoren
Brandsikring i genbrugssektoren

Ved affaldshåndtering er risikoen for overophedning og brand stor. Kooi tilbyder Rising Early Detection systemet, som er skræddersyet til hurtigt at registrere brand og overophedning i affaldsdepoter.

Brandforebyggelse i affalds- og genanvendelsesindustrien.

Læs mere
Sikring af tomme bygninger
Sikring af tomme bygninger

Kameraovervågning er afgørende for beskyttelse af tomme ejendomme og grunde. Beskyttelse af ejendomme er særligt vigtigt på grund af faren for tyveri, og med forebyggelse af skader kan du spare udgifter.

Kameraovervågning af ledige ejendomme.

Læs mere
Områdesikring
Områdesikring

Få 24/7 beskyttelse af din plads med midlertidig kameraovervågning. Kriminalitet kan føre til skade og unødvendige udgifter. Med vores sikkerhedskameraer kan du være rolig, selv når pladsen er ubemandet.

Midlertidig kameraovervågning til Områdesikring.

Læs mere
Sikkerhed af opbevaringspladser
Sikkerhed af opbevaringspladser

Beskyt dit lager og værdifulde materialer mod tyveri og hærværk med vores kamerasikkerhed. Lagerområder og skurvogne mm. rummer ofte værdifulde genstande. Vi sikrer din ejendom til en fornuftig pris.

Beskyt dit lager med kameraovervågning.

Læs mere
Overvågning af parkeringsplads
Overvågning af parkeringsplads

Koois mobile overvågningsløsning beskytter din parkeringsplads mod tyveri og vandalisme. De intelligente overvågningskameraer holder øje med området og garanterer hurtig reaktion på uønskede situationer.

Sikkerhed på parkeringspladsen med midlertidige overvågningskameraer.

Læs mere
Byggepladsovervågning med kamereaer
Byggepladsovervågning med kamereaer

Forebyg tyveri af værdifulde materialer på byggepladser, hvor værktøj og materialer er vigtige. Vi tilbyder fjernstyret kameraovervågningsløsninger designet til byggepladser for at forhindre skade og tyveri – for at garantere sikkerheden af din ejendom.

Kameraovervågning til din byggeplads.

Læs mere