Indkaldelse af råd 887 109 08
Kontakt os
Kontakt os
1
2

Få mere at vide om Kooi Kameraovervågning og vores sikkerhedsløsninger til din arbejdsplads. Indtast dine kontaktinformationer, så vi kan kontakte dig.

Hvornår på dagen?
8 - 11
11-14
14-17
Jeg er fleksibel
Hvilken dag?
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Jeg er fleksibel
scroll indicator
Anmod om tilbud
1
2

Se hvordan vi kan sikre din arbejdsplads. Giv os din kontaktinfo, så vores eksperter kan kontakte dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Denne side er beskyttet med reCAPTCHA, Google Privacy Policy og Terms of Service.

scroll indicator
18 november 2021

Takket være 247kooi-appen har Kooi forbedret sin service på kamerasikring yderligere. Kunderne får fordel af forskellige brugervenlige funktioner, herunder muligheden for at se kameraenhederne dag og nat.

Blot få måneder efter den blev præsenteret, benyttes appen allerede af en lang rækker kunder bl.a. Van Vulpen. Hvorfor er appen en stor succes, og hvad er de vigtigste funktionaliteter? Det fortæller vi alt om i denne blog.

Nemt at ændre tider

Van Vulpen er specialiseret i at installere, vedligeholde og udskifte kabler og rør. Værdifulde kabler, boreudstyr og masser af materialer opbevares som regel i firmaets skurvogne på byggepladsen.

Projekter, som udføres af Van Vulpen, kræver en fleksibel kamerasikring. Og med 247kooi-appen kan man nemt konfigurere, hvornår kameraenhederne skal være aktive. Chantal Baan fra Van Vulpen fortæller: "Vi behøver ikke længere ringe til nogen, men kan nemt selv indstille tiden på hvert kamera i appen. Det betyder meget, at vi hurtigt og nemt kan skifte," forklarer hun. Og husk: Appen fås både til iOS (iPhone, iPad) og Android. Den findes også i en version til pc'en.

Altid overblik over kameraernes placering

Koois kameraer er ideelle til at sikre de opbevaringer, som Van Vulpen har på byggepladserne. "Vi vil altid vide, præcist hvor kameraerne befinder sig, og hvor der kan være behov for flere enheder," siger Baan.

Det er derfor meget brugbart, at alle kameraenheder tydeligt vises på et kort i appen: "Vi kan se præcist, hvor det enkelte kamera er placeret. Hver UFO (Unit For Observation, kameraenhed) har et nummer, som også gør det nemt at bede om en omplacering. Det er vores erfaring, at Kooi hurtigt og professionelt tager sig af alle nødvendige tilretninger." Funktionen af de enkelte kameraenheder overvåges naturligvis omhyggeligt af Kooi Alarmcenter, så det garanteres, at enhederne virker, som de skal.

Kig med fra hele verden

Et klart overblik over alle kameraenheder og muligheden for selv at indstille tiderne gør 247kooi-appen til en klar succes. Men det er ikke det hele: Kunderne kan også se kameraoptagelserne. En perfekt funktion til de entreprenører og medarbejdere, som gerne vil holde øje med deres aktiver.

"Vores medarbejdere sætter stor pris på, at de altid kan se, hvad der sker på pladsen", siger Baan.

Hurtig adgang til rapporter

247kooi-appen gør Koois service endnu mere attraktiv. Men hvad hvis der opstår en hændelse? Alle kameraenheder er forsynet med en sirene og en højttaler. I 99 % af tilfældene er brugen af dem nok til at skræmme uvedkommende væk.

Og Kooi Alarmcenter tilkalder selvfølgelig politiet, hvis det bliver nødvendigt. Efter en hændelse sendes en rapport hurtigt til indbakken i 247kooi-appen, så kunden altid er orienteret om situationen.

Vil du vide mere om Kooi kameraovervågning i kombination med appen? Kontakt os – vi fortæller gerne om alle mulighederne!

 

Download 247kooi-appen til Apple eller Android nu