Indkaldelse af råd 887 109 08

Kontakt os

Har du brug for hjælp til at finde en passende sikkerhedsløsning? Kontakt os gerne

Indkaldelse af råd

Ring tilbage

Kontakt os

Ring tilbage, udfyld dine oplysninger nedenfor, så ringer vi tilbage hurtigst muligt

Dine oplysninger

Udfyld venligst nedenstående formular, og vi kontakter dig inden for en arbejdsdag.

Anmod om tilbud

Er du nysgerrig efter, hvad Kooi Camera Surveillance kan gøre for dig? Efterlad dine oplysninger, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Få et tilbud
30 april 2020

Kooi Alarmcenter er Koois døgnbemandende alarmcentral. Via et tryk på en knap kan operatørerne se alle de UFO'er, der er aktive rundt om i Europa. Men hvad er det helt præcist, de gør?

Om Kooi Alarmcenter

Kooi har hovedkontor i Drachten, Holland. Det specielle ved denne bygning er, at den engang tilhørte den hollandske nationalbank, De Nederlandsche Bank (DNB). Det betyder, at der stadig findes en stor bankboks syv meter under bygningen. I dag er det her, vi har oprettet Kooi Alarmcenter, godt forskanset bag mange hundrede kilo tunge ståldøre. Vores operatører er "låst inde" fra resten af virksomheden, så de kan håndtere alarmerne i fred og ro.

Opsamling og analyse af alarmer

Vores operatører arbejder på skiftehold, så der altid er personer nok til stede (også om natten), til at man øjeblikkeligt kan reagere på indgående alarmer. Forestil dig: En alarm modtages. Operatøren reagerer øjeblikkeligt og observerer via kameraet på den UFO, som har udløst alarmen.  - Det er mennesker, der udfører arbejdet, og takket være vores veluddannede operatører kan alarmerne analyseres endnu bedre. Det er efter arbejdstid, og der går en person på pladsen. Er det sjakformanden, der har glemt noget? Eller er det en mistænkelig person med ureelle hensigter?

Følg med live, og reager

Ser operatørerne en uønsket person på (bygge)pladsen? Så reagerer de øjeblikkeligt. Ved hjælp af en sirene eller en talebesked får den uønskede person besked på, at han/hun er opdaget, og at nogle ser med. I langt de fleste tilfælde forlader personen nu pladsen. Hvis det ikke er nok, tilkaldes politiet (opfølgning). Ved hjælp af LiveView kan alarmcentralen altid se det billede, som vores operatører ser på skærmen. Derfor kan sikkerhedsselskaber eller politi tilkaldes hurtigere og være bedre forberedt. Det giver dig sikkerhed, så du kan sove trygt.