Indkaldelse af råd 887 109 08
Kontakt os
Kontakt os
1
2

Få mere at vide om Kooi Kameraovervågning og vores sikkerhedsløsninger til din arbejdsplads. Indtast dine kontaktinformationer, så vi kan kontakte dig.

Hvornår på dagen?
8 - 11
11-14
14-17
Jeg er fleksibel
Hvilken dag?
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Jeg er fleksibel
scroll indicator
Anmod om tilbud
1
2

Se hvordan vi kan sikre din arbejdsplads. Giv os din kontaktinfo, så vores eksperter kan kontakte dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Denne side er beskyttet med reCAPTCHA, Google Privacy Policy og Terms of Service.

scroll indicator
17 august 2022

I dette øjeblik har Sverige mere end 4,000 vindmøller, hvilket gør den til en af de europæiske nøglemarkeder indenfor udvidelse af landvindenergi. Det er forståeligt, da Sverige har til mål at nå 100% vedvarende energiforbrug inden 2040. Sidste år installerede  landet flest landvindmøller i Europa – ca. 2,1 Gigawatt. Der er i alt planlagt 58 hav- og landvindprojekter i de næste 5 år til en værdi af €35 milliarder. Og når der bygges vindmøller, så kan Kooi Camera Surveillance ofte være dem, som holder øje med byggepladsen med sine højtudviklede kameraenheder.

Omkring 20km sydvest fra den svenske by Ramsele, bygger Nordex vindmølleparken Hocksjön. Det er et stort projekt indenfor landvindenergi. Med en total kapacitet på 131 Megawatt rejser 23 vindmøller sig en efter en på bakkerne af Västernorrlandslän. Hver vindmølle vil have 148m høje tårne. “Her har vi UFO enheder på stedet”, siger Koois salgsdirektør Kees Glandorff. ”Vi holder øje med kontorerne på byggepladsen men også tilførselsvejene, hovedkranen og kran til før-installations processen”. En hybrid strømboks er ansvarlig for en stabil forbindelse med Ufoerne. Kees: ”Det er en øko-venlig løsning med reducering af CO2 og solpaneler håndterer strømmen. Boksen har ikke brug for solskinsvejr for at fungere. Selv almindeligt dagslys kan klare tricket og der er meget lys i Sverige lige nu”.

 

Vagt

På Västernorrland projektet samarbejder Kooi med sikkerhedsfirmaet Prevent. Hver dag er der en vagt fra Prevent, som kører sine runder på stedet. Det tager 35min. at køre fra første til sidste vindmølle. Derfor er det vigtigt, at både kraner og tilførselsveje er godt bevogtede 24/7.

Ufoerne opdager enhver uønsket bevægelse øjeblikkeligt – både under og efter arbejdsdagen. ”Når vores alarmcenter eksempelvis opdager noget ved kranen, kan vi tilkalde vagten, som kører til det nøjagtige sted med det samme. Denne kombination fungerer perfekt”, siger Kees. Heldigvis har der ikke været nogle tilfælde endnu.

Hocksjön 22

Nordex

”Alt i alt har vi 9 projekter med Nordex i Skandinavien lige nu”, fortsætter Kees. ”I næste uge er der en ny levering af et UFO system og jeg sætter tingene hurtigt i gang, fordi vi har en god relation”. Kees sværger til at bruge en personlig og troværdig tilgang. ”Jeg er bare ham med kameraet. Det er vigtigt for mig, at folk kender mig. Og jeg er i stand til at svare hurtigt, når der opstår spørgsmål. Det kører præcist som et urværk”.