Indkaldelse af råd 887 109 08
Kontakt os
Kontakt os
1
2

Få mere at vide om Kooi Kameraovervågning og vores sikkerhedsløsninger til din arbejdsplads. Indtast dine kontaktinformationer, så vi kan kontakte dig.

Hvornår på dagen?
8 - 11
11-14
14-17
Jeg er fleksibel
Hvilken dag?
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Jeg er fleksibel
scroll indicator
Anmod om tilbud
1
2

Se hvordan vi kan sikre din arbejdsplads. Giv os din kontaktinfo, så vores eksperter kan kontakte dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Denne side er beskyttet med reCAPTCHA, Google Privacy Policy og Terms of Service.

scroll indicator
25 februar 2021

Måske er du stadig ikke helt afklaret i forhold til, om du vil vælge vores midlertidige kameraovervågning til din byggeplads. Og det kan være, du forventer at få et meget langt svar på spørgsmålet ovenfor. Vores svar er dog faktisk meget enkelt: Vi tror på, at alle fortjener at sove godt om natten uden at blive forstyrret.

Og det kan vi hjælpe med, når vi ved hjælp af vores midlertidige kameraovervågningssystem overvåger din lokation for dig og giver dig besked, hvis det bliver nødvendigt. På den måde får du ro i sindet, tyveri og hærværk forhindres, og du undgår gener ved fx projektforsinkelser. Er Kooi kameraovervågning noget for dig? Vi har oplistet de fem vigtigste fordele herunder.

 

1. Døgnovervågning af alle lokationer

Hvis du vælger Koois kameraovervågning, kan du selv bestemme, hvornår kameraerne skal køre. Det kan være på specifikke tidspunkter af dagen, men døgnovervågning er også en mulighed.

En stor fordel ved vores mobile kamerasystemer er, at vi kan arbejde fleksibelt. Byggepladser ændrer sig for eksempel konstant. I princippet kan du som kunde også selv flytte en UFO (Unit For Observation) I så fald bedes du kontakte Kooi Alarmcenter, så vi kan hjælpe dig med at placere kameraerne for at sikre, at du får den bedste overvågning af din lokation.

Kamerasystemer har i sagens natur brug for strøm. Men det kan godt være, at der ikke er nogen strømforsyning på din byggeplads. Det behøver du ikke bekymre dig om. Det er ikke noget problem. For et ekstra gebyr kan vi tilbyde en PowerBox, som er dieseldrevet. Eller du kan bruge en af vores Solar Power Units fra april til september, hvor der er nok sollys.

2. Kooi Alarmcenter gør brug af sirene og højttaler.

Vores avancerede kameraer har fuldt overblik over din plads. Og hvad sker der, når vi observerer uvedkommende personer? Her kan vores kunder stole trygt på de erfarne, uddannede operatører i Kooi Alarmcenter.

Vores operatører står klar til at foretage en hurtig bedømmelse af alle de situationer, som kan opstå. I 99 % af tilfældene er de indbyggede højttalere og sirener nok til at stoppe uvedkommende. Og hvis de ikke er, kan Kooi Alarmcenter øjeblikkeligt tilkalde et sikkerhedsfirma eller politiet! Kunderne får naturligvis omgående besked, hvis en sådan situation opstår, og de modtager også en hændelsesrapport.

3. Se sammen med os via appen

I vores app har du adgang til kameraerne og kan også se din plads. Selvom det selvfølgelig i sig selv er fint, er det ikke det eneste. Du kan også indstille tiden, hvor kameraerne skal være aktive.

Har du lejet flere kameraer? Appen giver dig det fulde overblik over projekter og lokationer. Du modtager en rapport kort tid efter en hændelse. Rapporten indeholder en analyse, oplysninger om de foranstaltninger, Kooi har igangsat, og videooptagelser.

4. Perfekt sigt uden forstyrrende lys

Vores kameraer arbejder med infrarød teknologi. Der er derfor ikke brug for lys på byggepladsen for at få en god sigt om natten. Du undgår dermed forstyrrende lys på området, og du sparer energi og penge.

Vi har forskellige typer af kamerasystemer, bl.a. et med 360 graders synsvinkel. Vi vil naturligvis gerne besøge din lokation, så vi kan tilbyde dig den bedste sikkerhedsplan til området.

 

5. Få fordel af en (omkostnings)effektiv arbejdsmetode

Vælger du en løsning fra Kooi? Så får du fordel af en fast ugentlig pris, som inkluderer eventuelle alarmindsatser. På den måde vil du aldrig blive præsenteret for uforudsete udgifter.

Måske er du interesseret i vores (omkostnings)effektive arbejdsmetoder og vil gerne vide mere? Vi har en løsning til alle lokationer. Kontakt os for at få mere rådgivning. Du kan også prøve et af vores systemer i en periode uden at binde dig. 


Vil du vide mere om, hvordan vi kan sikre din plads? Kontakt Kooi nu. Vi vil gerne give dig et gratis, uforbindende råd.