Indkaldelse af råd 887 109 08

Kontakt os

Har du brug for hjælp til at finde en passende sikkerhedsløsning? Kontakt os gerne

Indkaldelse af råd

Ring tilbage

Kontakt os

Ring tilbage, udfyld dine oplysninger nedenfor, så ringer vi tilbage hurtigst muligt

Dine oplysninger

Udfyld venligst nedenstående formular, og vi kontakter dig inden for en arbejdsdag.

Anmod om tilbud

Er du nysgerrig efter, hvad Kooi Camera Surveillance kan gøre for dig? Efterlad dine oplysninger, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Få et tilbud
14 juni 2022

En af Europas største spillere på markedet for mobil kameraovervågning og varmedetektering, Kooi Camera Surveillance, åbner kontor i Spanien. ”Spanien passer til vores strategi om at give vores europæiske vækstambitioner et endnu stærkere fundament, ” siger Kees van der Leij, Koois administrerende direktør på det internationale område.

Ud over Holland, så er Kooi også aktive i Tyskland, Frankrig, Storbritannien, Danmark, Belgien og Østrig. Van der Leij siger ”handlingen passer med Koois vækstambitioner om, at kunne reagere på lokale behov, hvor sprog og kultur spiller vigtige roller. Vi ønsker at være tættere på vore kunder med lokale kolleger som kontaktpersoner.

 

Kooi er ikke bange for at være pionerer.

Takket være vores eget netværk på den Iberiske Halvø begyndte de første projekter i Spanien for tre år siden. Van der Leij: ”Markedet for mobil kameraovervågning i Spanien er stadig ungt og er derfor fuldstændig åbent. Det giver os gode muligheder.” Kooi vil hovedsageligt fokusere på markedet for vedvarende energi: Vind- og solcelleparker. Et nyt spansk hold arbejder allerede ud fra dets nye base i Barcelona. ”Det er meget vigtigt for os, at vi kan tale vores eget sprog og kender kulturen. Spaniere værdsætter dét meget højt og det vil forhåbentligt give os en øjeblikkelig fordel,” siger van der Leij.

Kooi Camera Surveillance Abre Una Sucursal En España 2