Indkaldelse af råd 887 109 08
Kontakt os
Kontakt os
1
2

Få mere at vide om Kooi Kameraovervågning og vores sikkerhedsløsninger til din arbejdsplads. Indtast dine kontaktinformationer, så vi kan kontakte dig.

Hvornår på dagen?
8 - 11
11-14
14-17
Jeg er fleksibel
Hvilken dag?
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Jeg er fleksibel
scroll indicator
Anmod om tilbud
1
2

Se hvordan vi kan sikre din arbejdsplads. Giv os din kontaktinfo, så vores eksperter kan kontakte dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Denne side er beskyttet med reCAPTCHA, Google Privacy Policy og Terms of Service.

scroll indicator
14 juni 2022

En af Europas største spillere på markedet for mobil kameraovervågning og varmedetektering, Kooi Camera Surveillance, åbner kontor i Spanien. ”Spanien passer til vores strategi om at give vores europæiske vækstambitioner et endnu stærkere fundament, ” siger Kees van der Leij, Koois administrerende direktør på det internationale område.

Ud over Holland, så er Kooi også aktive i Tyskland, Frankrig, Storbritannien, Danmark, Belgien og Østrig. Van der Leij siger ”handlingen passer med Koois vækstambitioner om, at kunne reagere på lokale behov, hvor sprog og kultur spiller vigtige roller. Vi ønsker at være tættere på vore kunder med lokale kolleger som kontaktpersoner.

 

Kooi er ikke bange for at være pionerer.

Takket være vores eget netværk på den Iberiske Halvø begyndte de første projekter i Spanien for tre år siden. Van der Leij: ”Markedet for mobil kameraovervågning i Spanien er stadig ungt og er derfor fuldstændig åbent. Det giver os gode muligheder.” Kooi vil hovedsageligt fokusere på markedet for vedvarende energi: Vind- og solcelleparker. Et nyt spansk hold arbejder allerede ud fra dets nye base i Barcelona. ”Det er meget vigtigt for os, at vi kan tale vores eget sprog og kender kulturen. Spaniere værdsætter dét meget højt og det vil forhåbentligt give os en øjeblikkelig fordel,” siger van der Leij.

Kooi Camera Surveillance Abre Una Sucursal En España 2