Indkaldelse af råd 887 109 08
Kontakt os
Kontakt os
1
2

Få mere at vide om Kooi Kameraovervågning og vores sikkerhedsløsninger til din arbejdsplads. Indtast dine kontaktinformationer, så vi kan kontakte dig.

Hvornår på dagen?
8 - 11
11-14
14-17
Jeg er fleksibel
Hvilken dag?
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Jeg er fleksibel
scroll indicator
Anmod om tilbud
1
2

Se hvordan vi kan sikre din arbejdsplads. Giv os din kontaktinfo, så vores eksperter kan kontakte dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Denne side er beskyttet med reCAPTCHA, Google Privacy Policy og Terms of Service.

scroll indicator
28 oktober 2022

Med et stærkt fokus på indsættelse af medarbejdere i de forskellige europæiske lande, accelererer udvidelsen af Kooi Kameraovervågning stadigvæk. Specialisten indenfor mobil kameraovervågning og varmedetektering har omsat for det højeste beløb nogensinde og de har ambitionen om mindst at fordoble i størrelse over de næste 3 år, der kommer. Peter Schollmann, Koois CEO:” Lokale hold, som alle er placeret tæt ved kunderne og taler sproget i deres respektive land er nøglen. De nuværende vækstrater viser, at dette er den rette strategi og påskønnet af kunderne og medarbejderne.

For præcist et år siden overtog Schollmann CEO-rollen ved Kooi. Han efterfulgte ophavsmanden Pieter Kooi som trådte tilbage, men som stadig er involveret i virksomheden som hovedaktionær. CEO’en ser at Kooi vokser både nationalt og internationalt. Over 200 professionelle arbejder nu i Holland og på kontorerne i Tyskland, Frankrig, Danmark, Belgien og Spanien. ”I gennemsnit udvides Kooi familien månedligt med 8-10 nye familiemedlemmer i hele Europa. Vi er stadig i stand til at finde disse kollegaer ud fra den gode holdånd som eksisterer i virksomheden; Det er Koois dna, som vi er stolte af og GRUTSK (frisisk for stolt)” siger Schollmann.

Strategi

Siden 2010 har Koois Enhed til Observation (UFO) tilbudt sikkerhedsservices ved byggepladser og vind- og solcelleparker. At vækste på en sund og balanceret måde kræver en sofistikeret strategi. For Kooi betyder det at søge efter europæiske lande, hvor markedet for mobilt kameraovervågning stadig er ukendt land. Herefter begynder små og lokale hold at introducere Koois UFOer på markedet. Schollmann:”Dette er også den bedste måde at åbne nye markeder for vores enheder – især i en tid, hvor der er mangel på arbejdskraft og den er mere og mere dyr. Udvidelsen giver os mulighed for at vise mere lokale flag i de respektive markeder. Salgsholdene er tættere på deres markeder og kunderne og vores overvågningsrum i Frankrig, Tyskland og Holland arbejder mere og mere på en lokal, men standard, måde.” Koois tilstedeværelse lokalt er støttet af stærke online initiativer og partner programmer for at sikre, at der bliver sat et seriøst aftryk indenfor en fornuftig tidsramme. ”At vokse skridt for skridt er vejen at gå i disse nye territorier.”

Loyal

Lige nu ser de lange udsigter også meget lovende ud. ”Vi ser en stor kundeloyalitet, som gør, at vi kan bygge en mere stabil portefølje ved siden af samarbejdet med disse kunder. Essentielt for Koois succes på den lange bane,” analyserer Schollmann. Den nuværende sti til vækst bunder i produktionen og det operationelle holds logistikpræstation. CEOen tilføjer: ”Specielt nu med den lange leveringstid og høje komponentpris, så formår de stadig på en centraliseret måde at levere det, som er kommercielt nødvendigt.” En stor kompliment til dem i denne udfordrende tid. 

Peter Schollmann

Produkter

De nye produkter som Kooi lancerede dette år, UFOen og UFO Go, er tydeligt ved at finde deres vej ind på markedet - også som et nicheprodukt i deres respektive segmenter. UFO Pro’en er udviklet specielt til at sikre korte afstande som indgange og kompakte områder. ”Kunder anerkender Kooi som en pålidelig specialist, der tilbyder skræddersyede services, der passer til deres behov. I den kommende tid planlægger vi at drage nytte af de forskellige produktlinjer såvel som at fokusere på mere specifikke kundebehov, også uden for byggebranchen.”

Bæredygtighed

Selvfølgelig er bæredygtighed og CSR (virksomhedens sociale ansvarlighed) mere integrerede end før i Koois forretninger. For nylig modtog virksomheden certifikatet for CO2 performance ladder (et CO2 ledelses- og indkøbssystem). Schollmann: ”Vi tager hensyn til CO2 udledningen i enhver udvikling. Alle vores produkter kan kobles til højvolts elektricitet og dermed have den laveste energiforbrug. Det bedste eksempel på dette er vores solcelle strømforsyning, en strømforsyning der udelukkende kører på solenergi. Men vores strømforsyninger har også det mindste brændstofforbrug på markedet.”

Samarbejde

I mellemtiden er Schollmann glad for at se forretningen strække sig fra Hautakangas (Finland) til Pamplona (Spanien). Og nye internationale samarbejder er på vej. Schollmann: ”Som en europæisk spiller på markedet for mobile kameraovervågningssystemer, ser vi klare muligheder for at gøre denne fantastiske rejse endnu længere. Med den voksende lokale tilstedeværelse og ved at sætte de bedste hold sammen, vil vi fortsætte med at være den pålidelige specialist.”