Indkaldelse af råd 887 109 08
Kontakt os
Kontakt os
1
2

Få mere at vide om Kooi Kameraovervågning og vores sikkerhedsløsninger til din arbejdsplads. Indtast dine kontaktinformationer, så vi kan kontakte dig.

Hvornår på dagen?
8 - 11
11-14
14-17
Jeg er fleksibel
Hvilken dag?
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Jeg er fleksibel
scroll indicator
Anmod om tilbud
1
2

Se hvordan vi kan sikre din arbejdsplads. Giv os din kontaktinfo, så vores eksperter kan kontakte dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Denne side er beskyttet med reCAPTCHA, Google Privacy Policy og Terms of Service.

scroll indicator
16 april 2020

Rising Early Detection-systemet (RED) er et utroligt pålideligt varmedetekteringssystem, som advarer, når temperaturer overskrider en bestemt værdi. Det bruges på affalds- og genbrugspladser til præcist at analysere temperaturtendensen.

Det overvåger disse pladser i døgndrift ved hjælp af et 360 graders kamerasystem. Er temperaturgrænsen blevet overskredet, og er der en eventuel risiko for brand? Kunden er den første, der får det at vide med det innovative overvågningssystem.

Ingen falske alarmer

Der udsendes kun alarm, hvis det er nødvendigt. Hvis det sker, har RED-systemet målt en afvigelse i overfladetemperaturen. Bemærk, at det intelligente system er klogt nok til at vide, om den varme, det detekterer, er fejlagtig, hvis den eksempelvis skyldes et køretøj. Alle genererede alarmer modtages af Kooi Alarmcenter, der er en PAC-certificeret alarmcentral. En operatør i alarmcentralen analyserer alle alarmer, som modtages, og igangsætter om nødvendigt de foranstaltninger, der på forhånd er aftalt med kunden. Kort fortalt: Ikke flere falske alarmer takket være en kombination af nye teknologier og Kooi Securitys ekspertise.

Døgnovervågning

Fysisk udgøres RED-systemet af et mobilt 360 graders kamera, som dækker 70.000 m2 og et reservebatteri i tilfælde af strømsvigt. RED's software befinder sig selvsagt i Kooi Alarmcenter. En stor fordel ved at have sin egen alarmcentral er, at den ikke skal tage sig af almindelige tyverier eller brandalarmer. Det er vigtigt at understrege, at Kooi Security kun arbejder med analyse af optagelser fra sine egne produkter. Det gør det muligt for os at fokusere på vores kunders optagelser. Kooi Security overvåger dine brandfarer døgnet rundt. En unik funktion ved vores system er, at kunderne også kan følge med live via vores RED-portal døgnet rundt.

Ro i sindet

Kunderne kan se liveoptagelser fra deres virksomhed ved hjælp af personlige login-koder – hvornår og hvor de ønsker det. Det sikrer dem ro i sindet. Kooi Security ved, at genbrugs- og affaldssektoren undersøges nøje, da brandrisikoen her er relativt høj. Den er desuden underlagt stigende miljøkrav og pres fra forsikringsselskaber. RED giver maksimal sikkerhed og ro i sindet

Fordele:

  • Vær den første til at få besked om en brandfare
  • Ekspertteam i det unikke Kooi Alarmcenter
  • Utroligt pålideligt og ingen falske alarmer
  • Følg med live døgnet rundt via din personlige RED-portal