Indkaldelse af råd 887 109 08
Kontakt os
Kontakt os
1
2

Få mere at vide om Kooi Kameraovervågning og vores sikkerhedsløsninger til din arbejdsplads. Indtast dine kontaktinformationer, så vi kan kontakte dig.

Hvornår på dagen?
8 - 11
11-14
14-17
Jeg er fleksibel
Hvilken dag?
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Jeg er fleksibel
scroll indicator
Anmod om tilbud
1
2

Se hvordan vi kan sikre din arbejdsplads. Giv os din kontaktinfo, så vores eksperter kan kontakte dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Denne side er beskyttet med reCAPTCHA, Google Privacy Policy og Terms of Service.

scroll indicator
14 april 2022

En tidlig morgen opdagede Rasmus Frandsen fra Morten Friis A/S, at hele hans materiale container ved Hedensted var blevet ransaget. For mere end 200.000 k, værktøj blev stjålet.

Morten Friis A/S laver fundamentet derovre. For mere end 30.000 euro af varer blev stjålet. "Værktøj, lasere, osv siger Rasmus. "Jeg kendte ikke Kooi, men på den anden side hos BASE Erhverv har de et kamera fra Kooi, så vi besluttede også at have et. For det meste kommer tyve tilbage efter et stykke tid, i håb om, at du har købt nyt udstyr og så stjæler det igen.”

Efter et telefonopkald placerede salgschef Michael Jörgensen en UFO (Unit For Observation) den næste dag. Michael installerer selv UFO'en, og efter alt er oppe at køre, kan Rasmus følge hver bevægelse, kameraet registrerer på hans 247 Kooi-app. Kooi Alarmcentral sender en rapport om bevægelserne hver dag. Nu er der tre kameraer, der beskytter området for Base Erhverv, Skantag og Morten Friis A/S.

Men ... et par uger efter den uheldige begivenhed vendte tyvene tilbage. Skræmt af alarmen og den høje besked, stak de af. Desværre lykkedes det dem at stjæle fra et andet firma i nærheden.