Indkaldelse af råd 887 109 08
Kontakt os
Kontakt os
1
2

Få mere at vide om Kooi Kameraovervågning og vores sikkerhedsløsninger til din arbejdsplads. Indtast dine kontaktinformationer, så vi kan kontakte dig.

Hvornår på dagen?
8 - 11
11-14
14-17
Jeg er fleksibel
Hvilken dag?
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Jeg er fleksibel
scroll indicator
Anmod om tilbud
1
2

Se hvordan vi kan sikre din arbejdsplads. Giv os din kontaktinfo, så vores eksperter kan kontakte dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Denne side er beskyttet med reCAPTCHA, Google Privacy Policy og Terms of Service.

scroll indicator
06 september 2021

Drachten, 6. september 2021 – Peter Schollmann, tidligere administrerende direktør hos Securitas i Holland, indtræder som CEO hos Kooi den 1. oktober 2021. Kooi er specialist indenfor midlertidige sikkerhedsløsninger med kameraovervågning og varmedetektion.

Schollmann (56) har været administrerende direktør hos Securitas i ni år. Securitas er et af de største sikkerhedsfirmaer i Holland med omkring 7.000 medarbejdere og en omsætning på 360 millioner euro. Sammen med den øvrige ledelse vil Schollmann være ansvarlig for Koois vækststrategi i Europa. Virksomheden har en ambition om at blive europæisk markedsleder indenfor midlertidige kamerasikringsløsninger og varmedetektion.

 

Grundlæggeren træder tilbage

"Vi har set en vækst på mere end 300 procent over de seneste tre år, og vi vil fortsætte med at vokse endnu hurtigere i årene fremover", siger grundlægger Pieter Kooi. "Jeg er iværksætter, i højere grad end jeg er CEO, og jeg vil ikke være en begrænsende faktor for virksomhedens fremtidige vækst. Derfor træder jeg et skridt baglæns nu. Jeg vil stadig være tæt involveret i produktudviklingen og udviklingen af nye markeder, og jeg vil også fortsat være aktionær i firmaet. Jeg er sikker på, at vi med Peter Schollmann ved roret professionelt vil løfte Kooi yderligere."

"Pieter Kooi har skabt en fantastisk virksomhed på et meget konkurrencepræget marked i stærk vækst. Jeg er glad for, at jeg skal være med til at løfte Kooi videre", siger Peter Schollmann. "Det er et modigt trin. Pieter har gjort virksomheden større end sig selv."

 

Europa erobres

Investor Bencis støtter grundlæggerens beslutning. Partner Robert Falk: "Takket være Pieters store engagement, energi og viden om markedet har han og hans kolleger på rekordtid udviklet Kooi fra at være en lokal frisisk virksomhed til at være en vigtig spiller, som erobrer Europa. Vi er ham meget taknemmelig og er glade for, at han stadig forbliver en del af virksomheden."

70 procent af Koois omsætning genereres udenfor Holland. Virksomhedens omsætning er steget fra 7,5 millioner euro i 2018 til ca. 25 millioner euro i 2021. Yderligere udvidelser i de kommende år vil komme fra organisk vækst, partnerskaber og akkvisitioner.