Ring til os 887 109 08
Kontakt os
Kontakt os
1
2

Få mere at vide om Kooi Kameraovervågning og vores sikkerhedsløsninger til din arbejdsplads. Indtast dine kontaktinformationer, så vi kan kontakte dig.

Hvornår på dagen?
8 - 11
11-14
14-17
Jeg er fleksibel
Hvilken dag?
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Jeg er fleksibel
scroll indicator
Anmod om tilbud
1
2

Se hvordan vi kan sikre din arbejdsplads. Giv os din kontaktinfo, så vores eksperter kan kontakte dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Denne side er beskyttet med reCAPTCHA, Google Privacy Policy og Terms of Service.

scroll indicator
01 august 2023

Når det kommer til byggepladssikring, tænker de fleste mennesker på traditionelle sikkerhedsforanstaltninger, såsom alarmsystemer og fysiske vagter. Selvom disse metoder helt sikkert kan være effektive, har de visse begrænsninger. Mobil kameraovervågning tilbyder et glimrende alternativ og kan hjælpe med at beskytte dit område eller byggeplads mod hærværk og tyveri.

 

Mobil kameraovervågning til byggepladser og områder

Mobil kameraovervågning fungerer ved at sende video, der er optaget af kameraerne, til et centralt system, hvor de kan ses af en operatør. Dette sker i realtid, hvilket betyder, at der hurtigt kan handles, hvis der opdages en trussel. De erfarne operatører på Kooi Alarm Center (KAC) overvåger aktiviteterne 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen og iværksætter alarmopfølgning, når det er nødvendigt. KAC er CCV-PAC, NEN-EN50518 og ISO27001 certificeret og specialiseret i håndtering af kameraalarmer.

Fordele ved mobil kameraovervågning

 

 • Centralt alarmcenter
  Mobil kameraovervågning fra Kooi benytter sig af en unik intern kontrolcentral, der analyserer alle alarmer. Dette gør det muligt at fastslå præcist, hvad der sker på den lokation, der er overvåget. Fra kontrolcentralen sørger Kooi-specialister for alarmopfølgning med en lokal vagt. Eventuelle omkostninger til opfølgning betales altid af Kooi.

 

 • Forebyggende virkning
  Vi analyserer løbende vores byggepladsers sikkerhedssystemer, så vi altid er et skridt foran truslerne. For eksempel placerer vi et mobilt byggeplads-sikkerhedskamera med et særligt skarpt øje, der rapporterer uregelmæssigheder til vores Kooi Alarm Center. Det avancerede udstyr gør det muligt at vurdere uønskede aktiviteter meget nøjagtigt. Derfor reagerer vi altid hurtigt og direkte, når det er nødvendigt. Samtidig kan vi undgå unødvendige opkald til vagter og politi, når det ikke er nødvendigt.

 

 • Lettere at opspore gerningsmænd
  Systemerne er udstyret med sirene og talebesked, hvilket gør, at indtrængere i de fleste tilfælde bliver skræmt væk med det samme. Hvis der alligevel finder et indbrud sted, kan mobil kameraovervågning hjælpe med at opspore gerningsmændene. Billederne, der er optaget af kameraerne, kan bruges som bevis og hjælpe med at identificere gerningsmændene. Kooi-sikkerhedskameraerne anvender kunstig intelligens med en ”deep learning” algoritme. Dette giver kameraerne en høj grad af genkendelsespræcision.

 

 • Real-time overvågning
  Mobil kameraovervågning tilbyder realtidsovervågning af lokationen. Dette betyder, at operatørerne hurtigt kan gribe ind, hvis der opdages en trussel. Ifølge reglerne skal 80% af almindelige alarmer behandles direkte inden for 90 sekunder. Hos Kooi gør vi det på kun 10 sekunder. Kooi kontrolcentral har direkte forbindelse til lokale alarmtjenester. Koois alarmer har højeste prioritet, hvilket gør, at der kan reageres hurtigt.
Cámara UFO Medium

Hvordan vælger man den rette mobil kameraovervågning?

Hvis du overvejer at installere mobil og midlertidig kameraovervågning på din byggeplads eller dit område, er der flere faktorer, du bør tage i betragtning:

Overvågningstype

Der findes forskellige typer mobil kameraovervågning. Det er vigtigt at vælge den rigtige type overvågning, der passer til dine specifikke sikkerhedsbehov. Valget af overvågning afhænger af, hvad der skal bevogtes. Specifikke objekter, rum eller områder kræver forskellige kameraer og løsninger.

Placering af kameraerne

Placeringen af kameraerne er også vigtig. Det er vigtigt at bestemme, hvilke områder på en lokation, der er mest sårbare, og hvor kameraerne skal placeres bedst muligt. Koois specialister besøger din lokation for at give rådgivning om den bedste placering.

Omkostninger

Omkostningerne ved mobil kameraovervågning kan variere meget. Det er vigtigt at overveje, hvor meget du er villig til at investere, og hvilken type kameraovervågning, der passer bedst til dit budget. Omkostningerne ved mobil kameraovervågning afhænger af:

 • Varighed af overvågningsperioden
 • Type overvågning (hvad skal bevogtes?)
 • Adgang til strømforsyning

 

Mobil kameraovervågning fra Kooi

Alt i alt tilbyder mobil kameraovervågning en række fordele for virksomheder, der søger en komplet løsning til sikring af deres område. God kameraovervågning giver dig og dine medarbejdere ro i sindet, så I kan fokusere på udviklingen i jeres projekt.

Brug for hjælp til at finde den rette sikkerhedsløsning? Eller har du specifikke spørgsmål om midlertidig kameraovervågning? Så kontakt en af vores medarbejdere. Lad os sammen se, hvad vi kan gøre for at sikre din byggeplads.