Indkaldelse af råd 887 109 08
Kontakt os
Kontakt os
1
2

Få mere at vide om Kooi Kameraovervågning og vores sikkerhedsløsninger til din arbejdsplads. Indtast dine kontaktinformationer, så vi kan kontakte dig.

Hvornår på dagen?
8 - 11
11-14
14-17
Jeg er fleksibel
Hvilken dag?
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Jeg er fleksibel
scroll indicator
Anmod om tilbud
1
2

Se hvordan vi kan sikre din arbejdsplads. Giv os din kontaktinfo, så vores eksperter kan kontakte dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Denne side er beskyttet med reCAPTCHA, Google Privacy Policy og Terms of Service.

scroll indicator
09 marts 2023

Byggepladser er udsatte ifht. tyveri fordi der er værdifuldt udstyr og materialer. Men du kan minimere byggepladstyveri effektivt med vores fjernovervågningsløsninger. Med disse løsninger kan vi holde konstant øje med din byggeplads og forhindre tyveri, før det sker.

Det er nødvendigt at kende til de mest almindelige tyverier, der sker på byggepladser og tage foranstaltninger for at forhindre dem. For eksempel, byggeudstyr, såsom udgravere, og gaffeltrucks, såvel som materialer som kobbertråd, træ og stål er værdifuldt og kan hurtigt blive videresolgt, hvilket gør dem attraktive for tyve. Værktøj og udstyr såsom boremaskiner, save og hamre er også værdifulde, mobile enheder, der nemt kan sælges. Dertil kommer at byggepladser ofte har vigtige dokumenter såsom planer, kontrakter og licenser.

Installer Enheder til Observation

Uheldigvis, er traditionelle metoder såsom vagter og fysiske barrierer ofte ineffektive til at afskrække tyve. Heldigvis tilbyder vores fjern videoovervågningsløsninger en hurtig og effektiv måde til at minimere byggeplads tyveri. Ved at investere i vores højkvalitets kameraer, der er udstyret med funktioner som nattesyn, bevægelsesdetektion og fjernovervågnings egenskaber kan vi sikre, at vi er i stand til at overvåge din byggeplads 24-7, selv under dårlig belysning.

0U9a1556

Placering af kameraer på strategiske steder

Vi sætter altid vores Enheder til Observation (UFOer) på steder, der giver den bedste udsyn over byggepladsen eller det område, der skal overvåges. For eksempel i nærheden af ind- og udgange, værdifuldt udstyr og materialer, og/eller nær andre områder der er sårbare tyverimæssigt. Med vores fjern videoovervågningsløsninger kan vi monitorere din byggeplads i realtid 24-7. Dette gør os i stand til at handle hurtigt ved enhver potentiel tyveri og dermed reducere risikoen for tab.

Minimering af risikoen for tyveri med UFOer

Tyveri fra byggepladser er et alvorligt emne, der kan resultere i dyre tab og projektudsættelser. Ved at kende til de mest almindelige typer af tyveri og ved at tage præventive forbehold kan byggepladsledere minimere risikoen for tyveri og beskytte deres værdifulde aktiver. Vores fjern videoovervågningsløsninger tilbyder en omkostningseffektiv og effektiv måde at minimere byggepladstyveri. Ved at investere i højkvalitets kameraer, placere dem strategisk og ved at bruge realtids monitorering, så kan vi beskytte din byggeplads og dine investeringer.

Hvis du er på udkig efter avanceret forbrydelsesovervågning, så er vores fjern videoovervågningsløsninger her for dig. Vi hjælper med at opdage, afskrække og beskytte mod kriminel aktivitet. Kontakt os og vi kan fortælle, hvad der er nødvendigt for at sikre dit projekt tilstrækkeligt ved at bruge midlertidig og mobile kameraovervågning.