Ring til os 887 109 08
Kontakt os
Kontakt os
1
2

Få mere at vide om Kooi Kameraovervågning og vores sikkerhedsløsninger til din arbejdsplads. Indtast dine kontaktinformationer, så vi kan kontakte dig.

Hvornår på dagen?
8 - 11
11-14
14-17
Jeg er fleksibel
Hvilken dag?
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Jeg er fleksibel
scroll indicator
Anmod om tilbud
1
2

Se hvordan vi kan sikre din arbejdsplads. Giv os din kontaktinfo, så vores eksperter kan kontakte dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Denne side er beskyttet med reCAPTCHA, Google Privacy Policy og Terms of Service.

scroll indicator

Opdager branden, før den bryder ud – ved hjælp af et varmedetektionssystem

Behandlingen af vores husholdningsaffald involverer en stor brandfare. Kooi har udviklet RED-systemet (Rising Early Detection) til affalds- og genbrugssektoren. RED er udstyret med intelligente termiske kameraer, og ved hjælp af døgnovervågning af affalds- og genbrugsstationer detekterer det varmeintensivering. Og det forhindrer brande. RED Concrete kan bruges både udendørs og indendørs.

Avanceret 360 grader termisk kamera

RED Concrete er udstyret med et 360 grader termisk kamera, som kan rotere og vippe og dermed overvåge et større område. Den avancerede analysesoftware i RED overvåger konstant temperaturen. Hvis systemet detekterer en mistænkelig temperaturstigning, sender det en alarm til Kooi Alarmcenter. Alarmen undersøges centralt og i realtid, og en evt. brand forhindres i at bryde ud. Hvis der er tale om en reel trussel, verificeres alarmen af vores specialister, som igangsætter en alarmindsats.

Fordelene ved RED Concrete varmedetektionssystem
  • Effektiv til at opdage brandfarer.
  • Kan anvendes indendørs og udendørs til at sikre affaldsopbevaring.
  • Hurtig installation og nem placering.
  • Døgnovervågning.
  • Ingen forstyrrelse fra alarmer, der udløses af køretøjer.
  • Roterende varmedetektionskamera med 360 graders vinkel, som dækker op til 70.000m2.
  • Live adgang til kameraoptagelserne via RED-kundeportalen.
  • Direkte indgriben fra operatørerne i Kooi Alarmcenter.
Heat Detection System On A Fixed Location RED Concrete Kooi

Tidlig detektering ved hjælp af kunstig intelligens (AI)

Kooi har udviklet en avanceret software med kunstig intelligens (AI). Det betyder, at RED Concrete kan være aktiv i døgndrift, da alarmen ikke udløses af køretøjer. Også i arbejdstiden er dine faciliteter beskyttet. Vi sørger for, at systemet fungerer korrekt ved løbende at fjernovervåge RED Concrete. Vi arbejder desuden med to internetudbydere, så vi er sikre på altid at have en fungerende internetforbindelse.

 

Direkte opfølgning på alarmer fra vores egen alarmcentral

Kooi Alarmcenter (KAC) er CCV-PAC-, EN50518- og ISO27001-certificeret. Vores medarbejdere er specialiserede i at analysere og håndtere kameraalarmer fra RED Concrete. KAC er altid bemandet med uddannede operatører, som overvåger indgående alarmer. Hvis der opstår en reel trussel, verificeres alarmen, og de aftalte foranstaltninger igangsættes. KAC-operatørerne holder også øje med apparaternes tekniske ydeevne. Vi sikrer, at systemerne fungerer, og informerer dig om eventuelle udviklinger, så du ikke behøver bekymre dig om sikkerheden.

 

Live adgang til optagelserne på udvalgte tidspunkter

Vores brandsikringssystem er forbundet til Kooi Alarmcenter. Du er derfor altid sikret vores ekspertise. Og hvis en nødsituation skulle opstå, løser vi opgaven fra alarmcentret. Du får et personligt login til RED-portalen, hvor du kan se liveoptagerne, når du vil.

Via RED-kundeportalen får du også adgang til de hændelsesrapporter, der udarbejdes i forbindelse med alarmer. Derudover har du adgang til yderligere informationer som temperaturen i realtid, temperaturtidslinje og det område, der aktuelt overvåges.

Også interessant for dig
RED Fixed
RED Fixed

Branddetektion til overdækkede affaldsoplag.

Branddetektion til overdækkede affaldsoplag.

Læs mere
RED Mobile
RED Mobile

Mobilt branddetektionssystem til dit affaldsoplag.

Mobilt branddetektionssystem til dit affaldsoplag.

Læs mere
Product RED Fixed
RED Fixed

Branddetektion til overdækkede affaldsoplag.

Branddetektion til overdækkede affaldsoplag.

Læs mere
Product RED Mobile
RED Mobile

Mobilt branddetektionssystem til dit affaldsoplag.

Mobilt branddetektionssystem til dit affaldsoplag.

Læs mere