Indkaldelse af råd 887 109 08
Få et tilbud

Undgå brand på din lokation

Der er en betydelig risiko for varmeintensivering og brand i forbindelse med affaldshåndtering. Ved at udstyre din plads med avancerede sikkerhedskameraer, der konstant overvåger temperaturen, kan du i høj grad reducere risikoen for mulige skader og de omkostninger, der følger med. Kooi har udviklet RED Fixed til at forhindre sådanne uønskede situationer på dine faciliteter. Det termiske kamera er perfekt til at detektere varme og brand i faciliteter til affaldsopbevaring.

Roterende termisk kamera

RED Fixed har et 360 grader roterende og vippende termisk kamera og avanceret analysesoftware. RED Fixed udsender en alarm i tilfælde af en unormal stigning i temperaturen for på den måde at forhindre en brand i at bryde ud. Alarmen modtages i realtid i Kooi Alarmcenter. Vores egne operatører analyserer rapporten og verificerer alarmen. En verificeret alarm igangsætter en alarmindsats.

Fordelene ved RED Fixed varmedetektionssystem:
  • Brandfarer opdages med det samme.
  • Egnet til affalds- og genbrugssektoren.
  • Fås altid efter behov og er nemt at installere.
  • Døgnovervågning og frasortering af alarmer fra køretøjer, der anvender AI.
  • Kameraet kan vippe og rotere 360 grader og kan afdække op til 70.000 m2.
  • Se livesending via RED-portalen.
  • Analyse og direkte indgriben fra Kooi Alarmcenter.
red fixed

Intelligent software med kunstig intelligens (AI)

Vi har udviklet en innovativ software og kunstig intelligens (AI), som gør det muligt for RED Fixed at arbejde i døgndrift, selv i arbejdstiden. Køretøjsalarmer sorteres fra. Systemet overvåges konstant for at sikre, at RED Fixed fungerer optimalt. Vi arbejder med en dobbelt internetforbindelse via to forskellige udbydere, så vi kan garantere en uafbrudt internetforbindelse.

 

Direkte indgriben fra Kooi Alarmcenter

Kooi Alarmcenter (KAC) er CCV-PAC-, EN50518- og ISO27001-certificeret og specialiseret i at håndtere kameraalarmer. Operatøren i KAC analyserer den indgående RED-alarm. Når den er verificeret, igangsættes de aftalte foranstaltninger. Derudover overvåger operatørerne i KAC også systemets tekniske ydeevne. På den måde aflaster vi dig i forhold til sikkerheden, samtidig med at vi altid holder dig opdateret om udviklingen.

Følg med live

Med Koois RED-varmedetektionssystem er du altid sikret den bedste service fra Kooi Alarmcenter. I tilfælde af en nødsituation griber vi ind fra alarmcentralen. Og du kan altid følge med, hvornår og hvorfra du vil. I RED-kundeportalen kan du se optagelserne live og læse hændelsesrapporter. Derudover kan du også se informationer som temperaturen i realtid, historisk og det aktuelt overvågede område.

Også interessant for dig
RED Mobile
RED Mobile

Mobilt branddetektionssystem til dit affaldsoplag.

Læs mere
RED Concrete
RED Concrete

Branddetektion til affaldsopbevaring på udendørs arealer.

Læs mere
RED Mobile
RED Mobile

Mobilt branddetektionssystem til dit affaldsoplag.

Læs mere
RED Concrete
RED Concrete

Branddetektion til affaldsopbevaring på udendørs arealer.

Læs mere