Ring til os 887 109 08
Kontakt os
Kontakt os
1
2

Få mere at vide om Kooi Kameraovervågning og vores sikkerhedsløsninger til din arbejdsplads. Indtast dine kontaktinformationer, så vi kan kontakte dig.

Hvornår på dagen?
8 - 11
11-14
14-17
Jeg er fleksibel
Hvilken dag?
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Jeg er fleksibel
scroll indicator
Anmod om tilbud
1
2

Se hvordan vi kan sikre din arbejdsplads. Giv os din kontaktinfo, så vores eksperter kan kontakte dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Denne side er beskyttet med reCAPTCHA, Google Privacy Policy og Terms of Service.

scroll indicator
09 august 2023

Byggepladsovervågning er en essentiel del af ethvert byggeprojekt. Det er vigtigt at overvåge byggepladsen for at undgå eventuelle projektforsinkelser. Dette gør vi ved at beskytte byggematerialer og -udstyr mod tyveri og hærværk. God Kooi-overvågning fokuserer på at forebygge uønskede situationer på byggepladsen.

Men hvad er omkostningerne ved byggepladsovervågning, og hvordan kan du bedst overvåge din byggeplads uden at gå på kompromis med kvaliteten af overvågningen? I denne artikel beskriver vi alt, hvad du bør vide om omkostningerne ved at overvåge din byggeplads.

Hvad afhænger omkostningerne af?

Omkostningerne ved kamerabaseret overvågning på en byggeplads kan variere meget afhængigt af forskellige faktorer, herunder:

 

Ønsket type overvågning: Typen af overvågning påvirker de mulige omkostninger. Skal der kun overvåges en enkelt genstand, eller er det vigtigt at overvåge hele området? Når du overvåger en enkelt lagerplads, kan ét overvågningskamera være tilstrækkeligt. Hvis der er flere kritiske punkter, kan der placeres ekstra kameraer for at få et godt overblik med omfattende overvågning af hele området.

 

Byggeperiodens varighed: Kooi arbejder med en fast ugentlig pris, så du aldrig bliver mødt af overraskelser. På denne måde er omkostningerne også forudsigelige, hvis et projekt forsinkes, eller hvis der skal foretages flere opkald til vagt- og politiopfølgning, hvilket altid er gratis.

 

Adgang til strømforsyning: Overvågningskameraerne leveres som standard med et internt batteri, så de fortsat er aktive i tilfælde af strømafbrydelse. En stabil strømforsyning til overvågningskameraerne er altid at foretrække. Dette kan opnås ved at bruge strøm på stedet. Hvis der ikke er nogen strømforsyning, kan Kooi levere et selvforsynende overvågningssystem, der kører på solenergi. Men du kan også vælge en kombineret løsning med en ekstern energikilde, hvor Kooi sørger for strøm på stedet ved at bruge Kooi Powerbox, Solar Power Unit eller Hybrid Powerbox, der genererer strøm på stedet.

Byggepladsovervågning

Hvad koster byggepladsovervågning?

Det er generelt mere omkostningseffektivt at overvåge en byggeplads med avancerede kameraer end at have vagtpersonale til stede. Som regel er det muligt at overvåge en byggeplads med avanceret kameraovervågning fra et par hundrede euro om måneden. Hos Kooi får du en samlet pakke, så du aldrig står over for uforudsete omkostninger. Eftersom omkostningerne er baseret på ovenstående faktorer, udfører vi gerne en gratis analyse af det sted, der skal overvåges. På den måde kan du være sikker på, at du får en skarp pris og den bedste overvågning af din byggeplads.

 

Byggepladsovervågning hos Kooi

For at forhindre uautoriseret adgang til dit sted, bør du lave en klar adgangskontrolpolitik. Begræns adgang til stedet ved at lave adgangskontrolforanstaltninger såsom nøglekort og sikkerhedskoder. Dette vil sikre, at kun autoriseret personale kan komme ind på arbejdspladsen.

Det er i dag nødvendigt at overvåge en byggeplads for at undgå tyveri og skade på værdifulde materialer. Ved at forhindre tyveri og skader er planlægningen af projektet heller ikke i fare, hvilket har en positiv effekt på projektets tidsplan og samlede omkostninger. De mere end 200 medarbejdere hos Kooi arbejder dagligt for at levere den bedste kameraovervågning i Europa. Fra vores egne afdelinger i Holland, Tyskland, Frankrig, Danmark, Østrig og Spanien bidrager vi hver dag til opbygningen af fremtiden.

Uanset dine ønsker står vores rådgiverteam klar til at tage udfordringen op inden for overvågning og tryghed. Sammen finder vi en førsteklasses løsning, der giver dig sikkerhed og tryghed. Alt dette gøres med én fast kontaktperson, der håndterer alt for dig - meget praktisk.