Indkaldelse af råd 887 109 08
Kontakt os
Kontakt os
1
2

Få mere at vide om Kooi Kameraovervågning og vores sikkerhedsløsninger til din arbejdsplads. Indtast dine kontaktinformationer, så vi kan kontakte dig.

Hvornår på dagen?
8 - 11
11-14
14-17
Jeg er fleksibel
Hvilken dag?
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Jeg er fleksibel
scroll indicator
Anmod om tilbud
1
2

Se hvordan vi kan sikre din arbejdsplads. Giv os din kontaktinfo, så vores eksperter kan kontakte dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Denne side er beskyttet med reCAPTCHA, Google Privacy Policy og Terms of Service.

scroll indicator
09 februar 2023

Sikkerhed på byggepladsen er nødvendigt. Uheldigvis er der mange udfordringer med at beskytte disse områder. Byggepladser er midlertidige og de har en tendens til at forandre sig hurtigt og det giver mange sikkerhedsudfordringer fra tyveri og vandalisme til projektstyring og spørgsmål om ansvar. Det kan nogle gange være svært at finde den rigtige løsning til at beskytte dem. Men når du har fundet et kameraovervågningssystem som passer, så kan du sikre disse ejendomme. Det er meget vigtigt at finde det rigtige system til lige netop din byggeplads.

Vores fjernovervågnings løsninger er brugbare på utallige lokationer. Nogle af de steder, vi beskytter, er solcelleparker, vindmølleparker, virksomheder og byggepladser. En af vores UFO Primes er for eksempel placeret på Brofogedvej i København, hvor et boligbyggeri er i gang. Boligbyggeriet er påbegyndt af Juhl-Sørensen A/S. Juhl-Sørensen er den førende nordiske virksomhed i klaverindustrien med butikker i København, Århus og Stockholm, Oslo og Helsinki. Det er en treetages ejendom med 5 lejligheder og i stueetagen af bygningen vil der komme et musikrum med et klaver. Formålet med bygningen er, at skabe et sted for et kreativt fællesskab med passion for klaver og musik.

Sådan virker vores videoovervågning

Vores fjernovervågningssystem til byggepladser kan levere en stærk beskyttelse mod tyveri, vandalisme, ildebrand, helbreds- og sikkerhedshændelser mm. Vores Enheder til Observation (UFOer) adresserer mange af de fejl, der er knyttet til andre sikkerhedssystemer. En stor fordel ved vores fjernovervågning er, at vores udstyr kan levere sikkerhedsdækning på en hel byggeplads. Sikkerhedsvagter på stedet kan ofte placeres på byggepladser. De går igennem bygningerne og ser efter problemer, men det er simpelthen umuligt for dem at overse en hel byggeplads 24 timer i døgnet. Med fjerovervågningssystemer til byggepladser, som vi tilbyder, kan kameraer blive placeret, så de giver fuld dækning af pladsen.

0U9a5872

Kooi Alarm Center

Alle vores produkter er opkoblet til vores innovative og professionelle 24/7 Kooi Alarm Center, hvorfra vores operatører kan se hele ejendommen på en gang. Dette giver dem det fulde billede af ejendommen til enhver tid og mulighed for at analysere situationer, som de opstår. I tilfælde af kriminalitet eller andre mistænkelige situationer kan vores operatører kommunikere med stedet eller de kan kontakte politiet, hvis det er nødvendigt.

Er sikkerheden på din byggeplads effektiv? Kontakt Casper Folsach for et gratis sikkerhedstjek omkring behovet for sikkerhed på din byggeplads.

Hurtige råd Skræddersyet rådgivning og en serviceforsikring inden for en arbejdsdag

Casper rådgiver dig gerne om mulighederne for at sikre din placering. Læg venligst dine oplysninger, så kontakter vi dig inden for en arbejdsdag.

C.Folsach Kooi 1

Udfyld venligst nedenstående formular