Indkaldelse af råd 887 109 08
Kontakt os
Kontakt os
1
2

Få mere at vide om Kooi Kameraovervågning og vores sikkerhedsløsninger til din arbejdsplads. Indtast dine kontaktinformationer, så vi kan kontakte dig.

Hvornår på dagen?
8 - 11
11-14
14-17
Jeg er fleksibel
Hvilken dag?
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Jeg er fleksibel
scroll indicator
Anmod om tilbud
1
2

Se hvordan vi kan sikre din arbejdsplads. Giv os din kontaktinfo, så vores eksperter kan kontakte dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Denne side er beskyttet med reCAPTCHA, Google Privacy Policy og Terms of Service.

scroll indicator
17 maj 2023

Som projektleder er sikring af sikkerheden på byggepladsen essentiel i forhold til at vedligeholde et sikkert og effektivt arbejdsmiljø. Byggepladser er ofte udsatte i forhold til tyveri, vandalisme og andre sikkerhedsrisici som kan have alvorlige konsekvenser. Derfor er det nødvendigt at installere en omfattende sikkerhedsplan til at beskytte dit sted.

Før en installation af sikkerhedsløsninger, så er det nødvendigt at udføre en grundig risikovurdering for at identificere potentielle risikotrusler. Dette vil hjælpe dig med at beslutte, hvilke passende sikkerhedsforanstaltninger, du har brug for at beskytte dit projektsted.

Sikring af området

Når de potentielle sikkerhedsrisici er identificeret, så er det vigtigt, at sikre området af dit projektsted. Den første barrikade af forsvar mod uønsket adgang til dit projektsted er at sikre området. Dette betyder at opsætte hegn, porte og barrierer til at begrænse adgangen til stedet.

5 Step Security Checklist Kooi

Brug ordentligt lys

Dækkende lyssætning er essentielt for at forstyrre kriminel aktivitet og øger synligheden om aftenen. Alle områder af pladsen skal være velbelyst og overvej installation af bevægelsesaktiveret lys for at spare på energien og give yderligere sikkerhed.

Implementer adgangsbegrænsninger

For at forhindre uautoriseret adgang til dit sted, bør du lave en klar adgangskontrolpolitik. Begræns adgang til stedet ved at lave adgangskontrolforanstaltninger såsom nøglekort og sikkerhedskoder. Dette vil sikre, at kun autoriseret personale kan komme ind på arbejdspladsen.

Installer videoovervågningskameraer

Videoovervågning er afgørende elementer i enhver projektsteds sikkerhedsplan. De giver realtidsovervågning som er udstyret med den nyeste teknologi med bl.a. bevægelsesdetektion, nattesyn og 24-7 live overvågning. Vores Enheder til Observation (UFOs) kan hurtigt og nemt installeres på ethvert sted, hvilket gør dem ideelle for projektsteder, der ligger i fjerne og svært-at-nå områder. Derudover er kameraerne mobile og kan nemt blive flyttet til andre steder, når projektet udvikler sig.

Udfør regelmæssig sikkerhedspatruljering

Udfør regelmæssige sikkerhedspatruljer for at overvåge projektstedet for mistænkelig aktivitet. Dette kan udføres af sikkerhedspersonale eller af medarbejdere som er trænet i at identificere potentielle sikkerhedstrusler. Sørg for at alle medarbejdere kender til din virksomheds sikkerhedsprotokol inklusive  adgangskontrolpolitikker og nødprocedurer.

Ved at implementere disse trin kan du sikre dit projektsted. Vores løsninger til fjernvideoovervågning er værdifulde for enhver byggeplads’ sikkerhedsplan. Vores sikkerhedssystem giver en overvågning i realtid og hurtig reaktion på sikkerhedstrusler, som kan give dig ro i sindet og beskyttelse af din byggeplads. Vil du gerne sikre dit sted? Kontakt os for mere information om vores fjernvideoløsninger.