Indkaldelse af råd 887 109 08
Kontakt os
Kontakt os
1
2

Få mere at vide om Kooi Kameraovervågning og vores sikkerhedsløsninger til din arbejdsplads. Indtast dine kontaktinformationer, så vi kan kontakte dig.

Hvornår på dagen?
8 - 11
11-14
14-17
Jeg er fleksibel
Hvilken dag?
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Jeg er fleksibel
scroll indicator
Anmod om tilbud
1
2

Se hvordan vi kan sikre din arbejdsplads. Giv os din kontaktinfo, så vores eksperter kan kontakte dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Denne side er beskyttet med reCAPTCHA, Google Privacy Policy og Terms of Service.

scroll indicator
15 august 2023

I den tætte skovfyldte kommune Skara i Sverige er der ét ’træ’, som skiller sig ud blandt grantræerne: Modvions vindmølle med et tårn udelukkende lavet af lamineret træ – naturens eget kulfiber. Dette fantastiske bygningsværk vil nå en højde på 105 meter, hvilket gør det til det højeste af sin slags. For projektleder Stefan Salomonsson markerer dette hans 16. projekt i samarbejde med Kooi Kameraovervågning. Han udtaler ”Jeg har bemærket et markant fald i antal indbrud, siden Koois UFOer begyndte at overvåge mine projekter.”

Vindmøllen, bestilt af Varberg Energi, bryster sig af adskillige bæredygtige fordele sammenlignet med traditionelle ståltårne. ”Under produktionen kan vi reducere kulstofudledningen med op til 90%. Derudover lagrer træet aktivt kulstof og gør tårnet kulstofneutralt”, forklarer kommunikationschef Sara Woodgate. ”Det betyder, det lagrer mere kulstof, end det udleder under produktionen. Det laminerede træprodukt, vi anvender, er tilmed 55% stærkere end det stål, der anvendes i ståltårne, og vejer forbavsende lidt.”

Indbrud er i tilbagegang

I takt med at tårnmodulerne bringes på plads, bliver byggepladsen mere synlig for offentligheden. Stefan Salomonsson – en erfaren projektleder – forudser en forøgelse af gæster og udtaler: ”Det vil tiltrække tilskuere. Det er som en magnet”. Takket være Kooi Kameraovervågnings UFO Medium er sikkerheden ikke et problem. Salomonsson anerkender sit langvarige samarbejde med Kooi og siger: ”Jeg har kendt Kooi i meget lang tid. Før dette brugte jeg sikkerhedsvagter, som besøgte byggepladsen i rotation. Men lige så snart de var væk, udnyttede uindbudte gæster lejligheden og brød ind i containere og stjal værdifuldt udstyr og værktøj. De blev ved med at komme.” Med Koois UFOers sikring af byggepladsen kan Salomonsson trygt fokusere på projektet, velvidende hans værdifulde aktiver er i sikre hænder.

Stefan 1

Forebygger hærværk

Sara Woodgate er vidne til Koois kameraovervågningsløsninger i aktion for første gang. Hun understreger: ”Det er vigtigt for os, at projektet ikke møder forsinkelser på grund af hærværk.” Stefan Salomonsson har imidlertid observeret en bekymrende ny tendens. Han udtaler: ”På byggepladser for vindmøller har tyve altid været meget interesserede i udstyr og værktøj. Men på det seneste har der været nogle tilfælde, hvor folk bevidst ødelægger materialer.” Siden implementeringen af UFO Medium på byggepladsen er der ikke registreret nogen tilfælde af hærværk. 

Fordele ved 247Kooi appen

Udover at den overvåger byggepladsen for at forhindre tyveri, sætter Salomonsson sin lid til 247Kooi appen af en anden vigtig grund. Han forklarer: ”Jeg bruger den til at tjekke vejrforhold. Hvis en storm er på vej, kan jeg vurdere hvorvidt vi skal sikre specifikke materialer eller paller. Det betyder, at jeg proaktivt kan sende folk ud på byggepladsen for at tage de nødvendige forbehold. På samme måde kan jeg under kraftigt snevejr sørge for folk, der kan rydde vejene på forhånd, så vi ikke risikerer at miste værdifulde arbejdstimer. Appen forstærker vores arbejdseffektivitet betragteligt.”

Oplev Kooi Kameraovervågnings fantastiske evne til at sikre dine projekter. Fra reducering af tyveri til proaktive tiltag sørger vores avancerede system og 247Kooi appen for et sikkert miljø til dine værdifulde aktiver. Tag fat i os i dag for en snak om, hvordan vores kameraovervågning kan løfte niveauet for dine projekter og dine investeringer.

“Det er altid den fornøjelse at arbejde for Kooi, der har kunden i centrum og kan give de bedste løsninger og service.”


Kees er international salgschef hos Kooi. Hans ekspertise er indenfor vind. Han overvåger i øjeblikket projekter i Skandinavien.

K.Glandorff Kooi

Udfyld venligst nedenstående formular