Indkaldelse af råd 887 109 08
Kontakt os
Kontakt os
1
2

Få mere at vide om Kooi Kameraovervågning og vores sikkerhedsløsninger til din arbejdsplads. Indtast dine kontaktinformationer, så vi kan kontakte dig.

Hvornår på dagen?
8 - 11
11-14
14-17
Jeg er fleksibel
Hvilken dag?
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Jeg er fleksibel
scroll indicator
Anmod om tilbud
1
2

Se hvordan vi kan sikre din arbejdsplads. Giv os din kontaktinfo, så vores eksperter kan kontakte dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Denne side er beskyttet med reCAPTCHA, Google Privacy Policy og Terms of Service.

scroll indicator
16 januar 2023

Bæredygtighed er en vigtig overvejelse, når vi bygger fremtiden. Og her spiller vedvarende energi en stor og vigtig rolle. Optimal sikring af vindmølleparker er derfor væsentlig for en effektiv fremdrift af opførelsen. Her giver vore UFOer sikkerhed, mens syv Nordex turbiner med over 8m forhøjede fundamenter bliver installeret i Torvenkylä i Finland.

Byggeriet af fundamenterne til Torvenkylä vindmøllepark i Finland begyndte i 2022. Projektet ligger I Kalajoki kommunen I Nord-Østerbotten ca. 150km syd for Oulu. Den finske underafdeling af Energiequelle GmbH, Energiequelle Oy, installerer syv Nordex 163 turbiner, der hver i sær har et output på 5,7MW og en over 8m betonforhøjning, der vil blive bygget på toppen af fundamenterne for at forbedre vindmølleparkens produktion af elektricitet.

Bidrag til kampen imod klimaforandringer

Installationen af vindturbinerne leveret af Nordex begyndte i august 2022. Når parken er fuldt oppe at køre, vil den producere 120GWh per år, nok til at serviceres 25.000 husstande og til at undgå ca. 84.000 tons CO2 udladelse om året.

Windmolens

Overvågning af vindmølleparker under opførelsen

Et eventuelt tyveri kan føre til store materielle og immaterielle skader som eksempelvis forsinkelser i produktionsprocessen og overordnet set af hele projektet. Ved hjælp af vores mobile sikkerhedskameraer, understøttende produkter og Kooi Alarm Center kan vi tilbyde en optimal sikring af din vindmøllepark døgnet rundt, så du kan have fokus på dit projekt. Ved du ikke, om din sikkerhed er god nok? Vores eksperter står klar til at fortælle dig mere om effektiv sikring af de dyre materialer i vindmølleparken. Få et gratis sikkerhedstjek, hvor vi ser på, hvilken overvågning af vindmølleparken du har brug for under opførelsen.