Indkaldelse af råd 887 109 08

Kontakt os

Har du brug for hjælp til at finde en passende sikkerhedsløsning? Kontakt os gerne

Indkaldelse af råd

Ring tilbage

Kontakt os

Ring tilbage, udfyld dine oplysninger nedenfor, så ringer vi tilbage hurtigst muligt

Dine oplysninger

Udfyld venligst nedenstående formular, og vi kontakter dig inden for en arbejdsdag.

Anmod om tilbud

Er du nysgerrig efter, hvad Kooi Camera Surveillance kan gøre for dig? Efterlad dine oplysninger, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Få et tilbud
Anastassia -
16 januar 2023

Bæredygtighed er en vigtig overvejelse, når vi bygger fremtiden. Og her spiller vedvarende energi en stor og vigtig rolle. Optimal sikring af vindmølleparker er derfor væsentlig for en effektiv fremdrift af opførelsen. Her giver vore UFOer sikkerhed, mens syv Nordex turbiner med over 8m forhøjede fundamenter bliver installeret i Torvenkylä i Finland.

Byggeriet af fundamenterne til Torvenkylä vindmøllepark i Finland begyndte i 2022. Projektet ligger I Kalajoki kommunen I Nord-Østerbotten ca. 150km syd for Oulu. Den finske underafdeling af Energiequelle GmbH, Energiequelle Oy, installerer syv Nordex 163 turbiner, der hver i sær har et output på 5,7MW og en over 8m betonforhøjning, der vil blive bygget på toppen af fundamenterne for at forbedre vindmølleparkens produktion af elektricitet.

Bidrag til kampen imod klimaforandringer

Installationen af vindturbinerne leveret af Nordex begyndte i august 2022. Når parken er fuldt oppe at køre, vil den producere 120GWh per år, nok til at serviceres 25.000 husstande og til at undgå ca. 84.000 tons CO2 udladelse om året.

Windmolens

Overvågning af vindmølleparker under opførelsen

Et eventuelt tyveri kan føre til store materielle og immaterielle skader som eksempelvis forsinkelser i produktionsprocessen og overordnet set af hele projektet. Ved hjælp af vores mobile sikkerhedskameraer, understøttende produkter og Kooi Alarm Center kan vi tilbyde en optimal sikring af din vindmøllepark døgnet rundt, så du kan have fokus på dit projekt. Ved du ikke, om din sikkerhed er god nok? Vores eksperter står klar til at fortælle dig mere om effektiv sikring af de dyre materialer i vindmølleparken. Få et gratis sikkerhedstjek, hvor vi ser på, hvilken overvågning af vindmølleparken du har brug for under opførelsen.