Indkaldelse af råd 887 109 08
Kontakt os
Kontakt os
1
2

Få mere at vide om Kooi Kameraovervågning og vores sikkerhedsløsninger til din arbejdsplads. Indtast dine kontaktinformationer, så vi kan kontakte dig.

Hvornår på dagen?
8 - 11
11-14
14-17
Jeg er fleksibel
Hvilken dag?
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Jeg er fleksibel
scroll indicator
Anmod om tilbud
1
2

Se hvordan vi kan sikre din arbejdsplads. Giv os din kontaktinfo, så vores eksperter kan kontakte dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Denne side er beskyttet med reCAPTCHA, Google Privacy Policy og Terms of Service.

scroll indicator
10 oktober 2022

I den ugæstfrie del af Finland, 450km nord for Helsinki, bygger Winda Energy en 45MW vindmøllepark, der hedder Hautakangas-Kinnula Vindmøllepark. Otte Nordex N163-5.7 møller bygges her. Ugæstfri eller ej, så behøves der også et øje på dette projekt. Kooi Kamera Overvågnings UFOer er derfor i venteposition.

Byggelederen Nuno Pereira fra Nordex beskriver igen området de arbejder i. ”En masse træ, sne, lys og om sommeren også en masse myg.” Den humoristiske portugiser forklarer, at kamerasikkerhed er her absolut en nødvendighed også. ”At forhindre tyveri er hovedårsagen. Det er ikke et spørgsmål om noget bliver stjålet. Vi ved med sikkerhed, at det sker.” Tyveri betyder dyre forsinkelser. Og derfor har Koois salgschef Kees Glandorff installeret en UFO Prime (Enhed til Observation) til at overvåge området og en UFO medium med en strømforsynings-generator, der bevæger sig rundt på området ved hjælp af en kran.

Erfaring

Pereira kender Kooi godt eftersom det er 4 år siden han mødte den hollandske virksomhed første gang. ”Min erfaring med Kooi er ret god. Når jeg spørger, så leverer de. Nogle gange beder jeg om specielle videoer eller billeder og så sender de det med det samme. Heldigvis har vi ikke haft nogle tilfælde af tyveri endnu.” Udover UFOerne, så er der også hjælpen fra sikkerhedsvirksomheden som sender vagter til at overvåge de tre Nordex projekter i området. Det er alles håb og ønske at vindmølleparken er fuldt op at køre i slutningen af 2022 uden nogen forsinkelser.

Finland 33