Indkaldelse af råd 887 109 08

Kontakt os

Har du brug for hjælp til at finde en passende sikkerhedsløsning? Kontakt os gerne

Indkaldelse af råd

Ring tilbage

Kontakt os

Ring tilbage, udfyld dine oplysninger nedenfor, så ringer vi tilbage hurtigst muligt

Dine oplysninger

Udfyld venligst nedenstående formular, og vi kontakter dig inden for en arbejdsdag.

Anmod om tilbud

Er du nysgerrig efter, hvad Kooi Camera Surveillance kan gøre for dig? Efterlad dine oplysninger, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Få et tilbud
Anastassia -
11 januar 2023

GreenGo Energy har sammen med INTEC Energy Solutions begyndt byggeriet af Projekt M12, der er en 29MWp solcellepark i Fjerritslev i Nordjylland. Kooi UFOer blev placeret på byggepladsen for at sikre pladsen med mobil videoovervågning og for at undgå skader og forsinkelser i projektet.

Solcelleparken vil få en årlig produktion på 37.5 GWh, der svarer til grøn elektricitet til +9.000 danske husstande. Projektet var forbundet til nettet igennem 2022 og fuldt funktionsdygtigt i midten af 2023. Både HOFOR og GreenGo Energy fremhæver at naturen og biodiversiteten på området er bevaret og forbedret. Der vil være grøn, naturlig beplantning omkring solcelleparken og der laves plads til at vilde blomster kan gro, så biodiversiteten er naturligt forstærket.

Vi samarbejder med INTEC Energy Solutions

INTEC Energy Solutions udvikler og bygger højkvalitets og fuldt nøglefærdige solenergianlæg. Virksomheden leverer topklasse ingeniørarbejde, indkøb og byggeri (EPC) og drift- og vedligeholdelses (O&M) tjenester for deres kunder rundt om på kloden.

Anders J Hxucl0nusiy Unsplash

Din solcellepark er sikret med fjernovervågning

Har du tidligere fået stjålet solcellepaneler? Det håber vi ikke. Men det er altid bedst at være forberedt på muligt tyveri og hærværk i din park. Du kan også forberede dig på evt. aktioner fra radikale aktivister. Med vores sikkerhed til solcelleepark detekteres faresituationer fra kontrolrummet. Døgnovervågning af din solcellepark og uden behov for ekstra personale. Vi benytter os af en effektiv arbejdsmetode, og du kan regne med service på et meget højt niveau fra os. En service, der omfatter udførlige hændelsesrapporter og personlig kontakt. Kontakt Kees Glandorff, og få et gratis sikkerhedstjek og et tilbud på sikkerhed til din solcellepark.