Indkaldelse af råd 887 109 08
Kontakt os
Kontakt os
1
2

Få mere at vide om Kooi Kameraovervågning og vores sikkerhedsløsninger til din arbejdsplads. Indtast dine kontaktinformationer, så vi kan kontakte dig.

Hvornår på dagen?
8 - 11
11-14
14-17
Jeg er fleksibel
Hvilken dag?
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Jeg er fleksibel
scroll indicator
Anmod om tilbud
1
2

Se hvordan vi kan sikre din arbejdsplads. Giv os din kontaktinfo, så vores eksperter kan kontakte dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Denne side er beskyttet med reCAPTCHA, Google Privacy Policy og Terms of Service.

scroll indicator
11 januar 2023

GreenGo Energy har sammen med INTEC Energy Solutions begyndt byggeriet af Projekt M12, der er en 29MWp solcellepark i Fjerritslev i Nordjylland. Kooi UFOer blev placeret på byggepladsen for at sikre pladsen med mobil videoovervågning og for at undgå skader og forsinkelser i projektet.

Solcelleparken vil få en årlig produktion på 37.5 GWh, der svarer til grøn elektricitet til +9.000 danske husstande. Projektet var forbundet til nettet igennem 2022 og fuldt funktionsdygtigt i midten af 2023. Både HOFOR og GreenGo Energy fremhæver at naturen og biodiversiteten på området er bevaret og forbedret. Der vil være grøn, naturlig beplantning omkring solcelleparken og der laves plads til at vilde blomster kan gro, så biodiversiteten er naturligt forstærket.

Vi samarbejder med INTEC Energy Solutions

INTEC Energy Solutions udvikler og bygger højkvalitets og fuldt nøglefærdige solenergianlæg. Virksomheden leverer topklasse ingeniørarbejde, indkøb og byggeri (EPC) og drift- og vedligeholdelses (O&M) tjenester for deres kunder rundt om på kloden.

Anders J Hxucl0nusiy Unsplash

Din solcellepark er sikret med fjernovervågning

Har du tidligere fået stjålet solcellepaneler? Det håber vi ikke. Men det er altid bedst at være forberedt på muligt tyveri og hærværk i din park. Du kan også forberede dig på evt. aktioner fra radikale aktivister. Med vores sikkerhed til solcelleepark detekteres faresituationer fra kontrolrummet. Døgnovervågning af din solcellepark og uden behov for ekstra personale. Vi benytter os af en effektiv arbejdsmetode, og du kan regne med service på et meget højt niveau fra os. En service, der omfatter udførlige hændelsesrapporter og personlig kontakt. Kontakt Kees Glandorff, og få et gratis sikkerhedstjek og et tilbud på sikkerhed til din solcellepark.

 

Hurtige råd Skræddersyet rådgivning og en serviceforsikring inden for en arbejdsdag

Kees rådgiver dig gerne om mulighederne for at sikre din placering. Læg venligst dine oplysninger, så kontakter vi dig inden for en arbejdsdag.

K.Glandorff Kooi

Udfyld venligst nedenstående formular