Ring til os 887 109 08
Kontakt os
Kontakt os
1
2

Få mere at vide om Kooi Kameraovervågning og vores sikkerhedsløsninger til din arbejdsplads. Indtast dine kontaktinformationer, så vi kan kontakte dig.

Hvornår på dagen?
8 - 11
11-14
14-17
Jeg er fleksibel
Hvilken dag?
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Jeg er fleksibel
scroll indicator
Anmod om tilbud
1
2

Se hvordan vi kan sikre din arbejdsplads. Giv os din kontaktinfo, så vores eksperter kan kontakte dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Denne side er beskyttet med reCAPTCHA, Google Privacy Policy og Terms of Service.

scroll indicator
10 oktober 2022

Med en størrelse på 31.000 kvadratmeter er NCC Denmark A/S’ bygning den største bygning i Danmark lavet af træ. Den hedder WoodHub og rejser sig i Odense og snart vil den være hjem for 1600 offentlige ansatte. Til at beskytte pladsen fra ubudne gæster er Kooi kameraovervågning ansvarlig for overvågning af stedet.

Faktisk, har NCC to enorme bæredygtige projekter i Odense på samme tid. Udover WoodHub er der også Cobot & AMR Hub. Men lad os tale om WoodHub først. Denne gigant har alle aspekter til at blive et vartegn.

Samarbejde

 I den anden ende af byen rejser den helt nye Cobot & AMR Hub sig. Den er også lavet af træ og bygget af NCC. Det vil være det nye fælles hovedkvarter for de to robotvirksomheder Universal Robots og Mobile Industrial Robots med mere end 19.000 kvadratmeter. Lige nu beskytter 2 enheder til observation (UFO’er) Cabot stedet og en på WoodHub området.

Fast pris

Indtil begge hubs er leveret i slutningen af 2024, kan NCC trygt stole på Kooi Kameraovervågning.

Er din lokation ordentligt sikret?

Læs mere om Koois løsninger til midlertidig alarmsikring. Vi udfører gerne et gratis sikkerhedstjek. Vi fortæller dig hvad der er nødvendigt for at sikre dit projekt eller lokation med midlertidig og mobil kameraovervågning.