Indkaldelse af råd 887 109 08

Kontakt os

Har du brug for hjælp til at finde en passende sikkerhedsløsning? Kontakt os gerne

Indkaldelse af råd

Ring tilbage

Kontakt os

Ring tilbage, udfyld dine oplysninger nedenfor, så ringer vi tilbage hurtigst muligt

Dine oplysninger

Udfyld venligst nedenstående formular, og vi kontakter dig inden for en arbejdsdag.

Anmod om tilbud

Er du nysgerrig efter, hvad Kooi Camera Surveillance kan gøre for dig? Efterlad dine oplysninger, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Få et tilbud
10 oktober 2022

Med en størrelse på 31.000 kvadratmeter er NCC Denmark A/S’ bygning den største bygning i Danmark lavet af træ. Den hedder WoodHub og rejser sig i Odense og snart vil den være hjem for 1600 offentlige ansatte. Til at beskytte pladsen fra ubudne gæster er Kooi kameraovervågning ansvarlig for overvågning af stedet.

Faktisk, har NCC to enorme bæredygtige projekter i Odense på samme tid. Udover WoodHub er der også Cobot & AMR Hub. Men lad os tale om WoodHub først. Denne gigant har alle aspekter til at blive et vartegn.

Samarbejde

 I den anden ende af byen rejser den helt nye Cobot & AMR Hub sig. Den er også lavet af træ og bygget af NCC. Det vil være det nye fælles hovedkvarter for de to robotvirksomheder Universal Robots og Mobile Industrial Robots med mere end 19.000 kvadratmeter. Lige nu beskytter 2 enheder til observation (UFO’er) Cabot stedet og en på WoodHub området.

Fast pris

Indtil begge hubs er leveret i slutningen af 2024, kan NCC trygt stole på Kooi Kameraovervågning.

Er din lokation ordentligt sikret?

Læs mere om Koois løsninger til midlertidig alarmsikring. Vi udfører gerne et gratis sikkerhedstjek. Vi fortæller dig hvad der er nødvendigt for at sikre dit projekt eller lokation med midlertidig og mobil kameraovervågning.