Indkaldelse af råd 887 109 08
Kontakt os
Kontakt os
1
2

Få mere at vide om Kooi Kameraovervågning og vores sikkerhedsløsninger til din arbejdsplads. Indtast dine kontaktinformationer, så vi kan kontakte dig.

Hvornår på dagen?
8 - 11
11-14
14-17
Jeg er fleksibel
Hvilken dag?
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Jeg er fleksibel
scroll indicator
Anmod om tilbud
1
2

Se hvordan vi kan sikre din arbejdsplads. Giv os din kontaktinfo, så vores eksperter kan kontakte dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Denne side er beskyttet med reCAPTCHA, Google Privacy Policy og Terms of Service.

scroll indicator
13 februar 2023

Projektlederen ved Colas Danmark A/S’ grusgrav på Bregningevej, Ole Bülow Christensen, kontaktede os efter en serie af tyverier som skete på deres område. Tyvene stjal dyre computerdele fra maskiner brugt på stedet til gravearbejdet. For at tage hånd om sikkerheden på stedet placerede vi to af vores Units for Observation (UFOer) strategisk for at have et omfattende udsyn på området, som gav os mulighed for at overvåge faciliteterne og potentielle sikkerhedsrisici.

Fjern- og midlertidige kameraovervågningssystemer er i stigende grad blevet mere populære til at sikre sikkerheden på steder såsom grusgrave og byggepladser. Colas Danmark A/S er en national asfalt entreprenør med asfaltanlæg og afdelinger i hele Danmark. Store og dyre materialer og udstyr bliver brugt til at udvinde råmaterialer og produktion af asfalt i deres grusgrave. En af UFO Primes enhederne blev sat til at overvåge hele stedet og den anden var placeret til at holde øje med specielt maskinerne og indgangen. Med vores innovative kameraovervågningsløsninger, så hjælper vi med at undgå forsinkelser og skade på deres projekter. 

Den ideelle løsning til at forstærke sikkerheden og forhindre røverier

Vores systemer er typisk i områder som normalt ville være svære at overvåge og patruljere, hvilket gør dem til den ideelle løsning når sikkerhedens skal forstærkes og røverier skal forhindres. Dertil kommer, at vores systemer kan sættes op på meget kort tid, og den hurtige eksekvering gør det lettere at sikre områder, som ellers ville være svære at sikre. Dette er specielt sandt for grusgrave og byggepladser, som kan være udsat for hyppige for forandringer og forstyrrelser.

0U9a1595

Forebyggelse af hændelser

Vores fjernovervågningssystemer har også en afskrækkende effekt på potentielle kriminelle. Enhver af vores UFOer har en sirene og højttaler til at afskrække ubudne gæster. Disse forhindrer de fleste hændelser. Når det er nødvendigt, så tager vi os af kontakten til politiet og sikkerhedsvagterne. Hvis en kriminel ved, at deres aktiviteter bliver overvåget, så er de mindre tilbøjelige til at begå røveri og anden kriminalitet.

Din byggeplads er sikret med vores kameraovervågning

Generelt kan vores fjernovervågningsløsninger være en fantastisk måde at sikre sikkerheden på en arbejdsplads, som fx en grusgrav eller byggeplads. Ved at vise en afskrækker til potentielle kriminelle og sikre værdifulde beviser, hvis forbrydelsen sker, så kan disse systemer hjælpe med at holde et sted trygt og sikkert.

Er du nysgerrig efter at vide, hvordan sikkerheden er på din arbejdsplads? Kontakt Kees Glandorff for et gratis sikkerhedstjek omkring behovet for sikkerhed på din byggeplads.

“Det er altid den fornøjelse at arbejde for Kooi, der har kunden i centrum og kan give de bedste løsninger og service.”


Kees er international salgschef hos Kooi. Hans ekspertise er indenfor vind. Han overvåger i øjeblikket projekter i Skandinavien.

K.Glandorff Kooi

Udfyld venligst nedenstående formular