Indkaldelse af råd 887 109 08
Kontakt os
Kontakt os
1
2

Få mere at vide om Kooi Kameraovervågning og vores sikkerhedsløsninger til din arbejdsplads. Indtast dine kontaktinformationer, så vi kan kontakte dig.

Hvornår på dagen?
8 - 11
11-14
14-17
Jeg er fleksibel
Hvilken dag?
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Jeg er fleksibel
scroll indicator
Anmod om tilbud
1
2

Se hvordan vi kan sikre din arbejdsplads. Giv os din kontaktinfo, så vores eksperter kan kontakte dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Denne side er beskyttet med reCAPTCHA, Google Privacy Policy og Terms of Service.

scroll indicator
24 januar 2023

Hvor lang tid siden installerede du sikkerhedskameraerne? Du er måske i tvivl om du skal, skal ikke opgradere dine eksisterende sikkerhedskameraer, og du er måske også bekymret for tiden, udgiften og forstyrrelserne forårsaget af opgraderingsprocessen.

Men som alt andet teknologi, så kan sikkerhedskameraer blive gamle og sågar forældede. Brug af ældre kameraer kan gøre dig mere sårbar overfor vandalisme som om, du ikke brugte kameraer overhovedet. Overvågningsteknologi har udviklet sig og det er måske på tide, at du opgraderer.

Transportabel

Ældre overvågningssystemer kræver en masse support og udstyr, såsom internetkabler, strømkabler og kamerainstallations strukturer. Uheldigvis giver dette ikke megen fleksibilitet. Du skal måske flytte dine kameraer rundt på pladsen igennem byggefasen i takt med at byggeriet udvikler sig. Vores mobile videoovervågnings enheder tilbyder denne fleksibilitet. Fordelen af vores Enheder Til Observation (UFO) er, at vi kan hurtigt justere ændringer på din byggeplads. Vores UFOer taker kun minutter at installere og kan flyttes fra sted til sted med lille til ingen behov for support.

UFO Medium Camera

24/7 overvågning

Det er vigtigt at overveje, hvor godt dit overvågningssystem fungerer om dagen og om natten. Byggepladser har alt for ofte dårlig belysning. Dette giver tyvene mulighed for at operere i nattens ly og dermed gøre din byggeplads mere modtagelig for tyveri og vandalisme. Alle vores produkter er forbundet til vores innovative og professionelle 24/7 Kooi Alarm Center. Herfra fjernovervåger vi videooptagelserne 24 timer i døgnet. Derudover har hver UFO indbygget infrarød teknologi med højkvalitets nattesyn, der opdager indtrængende på pladsen, som det menneskelige øje ellers ikke ville se.

Proaktivitet

Ved ikke at opdatere dit system, kan du miste chancerne for at vende dit sikkerhedssystem fra reaktivt til proaktivt. I tilfælde af en sikkerhedsbrist vil ældre systemer bero på sikkerhedsoperatører som gennemser optagelsen og undersøger det, men det sker efter hændelsen. Vores unikke kontrolrum analyserer alle rapporter fra aktive kameraer og overvåger dem hele døgnet. Da vores fjernvideoovervågning er lavet efter en skræddersyet protokol, så kan vi præcist fastslå, hvad der sker på dit sted og handle øjeblikkeligt, når det er nødvendigt.

Leder du efter udstyr til avanceret opdagelse af kriminalitet, så er vores fjern-overvågningsløsninger til klar til dig. Vi hjælper med at opdage, undgå og forsvare dig mod kriminel aktivitet. Vi vil med udføre et gratis sikkerhedstjek hos dig. Kontakt os og vi kan finde ud af hvad der er brug for, for at sikre dit projekt med midlertidig og mobil kamerovervågning.