Indkaldelse af råd 887 109 08
Kontakt os
Kontakt os
1
2

Få mere at vide om Kooi Kameraovervågning og vores sikkerhedsløsninger til din arbejdsplads. Indtast dine kontaktinformationer, så vi kan kontakte dig.

Hvornår på dagen?
8 - 11
11-14
14-17
Jeg er fleksibel
Hvilken dag?
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Jeg er fleksibel
scroll indicator
Anmod om tilbud
1
2

Se hvordan vi kan sikre din arbejdsplads. Giv os din kontaktinfo, så vores eksperter kan kontakte dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Denne side er beskyttet med reCAPTCHA, Google Privacy Policy og Terms of Service.

scroll indicator
09 april 2023

Byggepladser inklusiv sol- og vindmølleparker er meget udsatte ift. tyveri, vandalisme og andre sikkerhedsbrister. Disse steder indeholder værdifuldt udstyr og materialer som kan blive udset som mål af kriminelle. For at sikre sikkerheden og trygheden på disse steder kan en kombination af Kooi Kameraovervågning løsninger og bemandet bevogtning være meget effektiv.

Kooi Camera Surveillance er en avanceret sikkerhedsløsning som bruger den nyeste teknologi indenfor kamera og monitorering til at give en 24-7 overvågning. Enheder til observation (UFOerne) er udstyret med bevægelses detektorer og andre avancerede features, som kan opdage usædvanlig aktivitet på stedet. Systemerne er også forbundet med Kooi Alarm Center, hvor vores uddannede professionelle sikkerhedsfolk holder øje med stedet hele tiden.

Kombiner kameraovervågning og bemandet bevogtning for maksimal sikkerhed

Mens både Kooi Camera Surveillance og bemandet bevogtning er effektive i sig selv, så giver en kombination af de to et endnu højere sikkerhedsniveau på byggepladser. Kooi Camera Surveillance tilbyder 24-7 overvågning og opdage sikkerhedsbrister som vagterne kan overse. Bemandet bevogtning kan hurtigt reagere på hvert tilfælde.

0U9a6063

Bemandet bevogtning: en proaktiv tilgang til sikkerhed

Bemandet bevogtning betyder at placere uddannet sikkerhedspersonale på stedet til at overvåge og svare på sikkerhedstrusler. Denne proaktive tilgang kan hjælpe med at afskrække kriminelle og forhindre sikkerhedsbrister, før de sker. Bemandet bevogtning kan også svare hurtigt på hvert tilfælde, der sker, og dermed sikre en hurtig og effektiv respons på enhver sikkerhedstrussel.

Vi gemmer optagelser af enhver sikkerhedsbrist

Kombinationen af Kooi Camera Surveillance og bemandet bevogtning tilbyder også en udførlig rapport af enhver sikkerhedsbrist eller tilfælde på stedet. Kameraerne optager højkvalitets videooptagelser som kan blive brugt som bevis i tilfælde af kriminalitet, mens den bemandede bevogtning kan give øjenvidne udsagn og andre værdifulde oplysninger.

Byggepladser er sårbare overfor sikkerhedstrusler. En kombination af Kooi Camera Surveillance og bemandet bevogtning giver en udførlig og effektiv sikkerhedsløsning på disse steder. Den avancerede teknologi i Kooi Camera Surveillance og den proaktive tilgang med bemandet bevogtning samarbejder om at sikre sikkerheden og trygheden på stedet og det værdifulde udstyr og materialer. Vil du gerne sikre sikkerheden på din byggeplads? Kontakt os for mere information om vores fjernvideoløsninger.