Indkaldelse af råd 887 109 08

Kontakt os

Har du brug for hjælp til at finde en passende sikkerhedsløsning? Kontakt os gerne

Indkaldelse af råd

Ring tilbage

Kontakt os

Ring tilbage, udfyld dine oplysninger nedenfor, så ringer vi tilbage hurtigst muligt

Dine oplysninger

Udfyld venligst nedenstående formular, og vi kontakter dig inden for en arbejdsdag.

Anmod om tilbud

Er du nysgerrig efter, hvad Kooi Camera Surveillance kan gøre for dig? Efterlad dine oplysninger, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Få et tilbud
01 juli 2021

Det er en god idé at vælge Koois kameraovervågning.  Ikke alene får du det bedste mobile system af overvågningskameraer på markedet, du får også en nytænkning, som gør det nemmere at være bruger – 247kooi-appen!

247kooi-appen har mange funktioner, som gør den helt unik i branchen. Du kan ikke alene se kameraoptagelserne, men du kan også ændre dine ønskede indstillinger som eksempelvis sikringstider og rapporter, når du vil, uanset hvor du er. Det hele via din skærm

Fordele ved at benytte
247kooi-appen
  • Adgang til sikkerheden på dine projektpladser, når du ønsker det, uanset hvor du er.
  • Se aktuelle kameraoptagelser.
  • Nem tilpasning af dine sikringstider.
  • Overblik over rapporterne i din personlige indbakke.

Se kameraoptagelser der, hvor du er

Brugere af Kooi kamerasikring kan regne med ekspertservice fra Kooi Alarmcenter. Kooi Alarmcenter igangsætter autonomt en alarmindsats, som aktiverer de ønskede handlinger på stedet. Men vores service stopper ikke her. Vi lytter til dig, og vi forstår dine behov og ønsker. Derfor har vi opfundet en app, som giver dig adgang til og kontrol over din egen sikkerhed. Med 247kooi-appen kan du følge med i, hvad der sker på dine projekter.

247kooi-appen kan downloades til iOS (Apple) eller Android. En anden funktion ved appen er et kort, der viser den præcise placering af de anvendte UFO'er. Den findes også i en brugervenlig version til pc'en.

 

Ændring af sikringstider i appen

Det er naturligvis en værdifuld funktionalitet, at man kan se kameraoptagelser fra UFO'en (Unit For Observation) fra alle steder i verden. Og det, der gør Kooi-appen endnu mere unik, er dens andre funktioner. Du kan fx nemt ændre dine ønskede sikringstider, og det betyder, at du altid er sikret en god nattesøvn, når du ved, at din sikkerhed er lige præcis, som du ønsker den.

Ikke flere telefonopkald, det hele sker via din skærm! De ændringer, du foretager i appen, implementeres i realtid.

 

Rapportering af hændelser

Kooi Alarmcenter reagerer med det samme på hændelser. Kameraerne er udstyret med en højttaler og en sirene. Når de tages i brug, forlader uvedkommende pladsen i 99 % af tilfældene. Afhængigt af situationen kan et sikkerhedsfirma eller politiet tilkaldes til stedet. Kunden modtager umiddelbart herefter en detaljeret hændelsesrapport. Brugeren kan finde en oversigt over alle hændelsesrapporter i indbakken i 247kooi-appen.

Appen har mange brugbare funktioner, som gør, at kunderne altid er på forkant af udviklingen. Og den innovative app er et værdifuldt supplement til Koois førsteklasses service, som har kunden i fokus.

 

Download 247kooi-appen til Apple eller Android nu