Ring til os 887 109 08
Kontakt os
Kontakt os
1
2

Få mere at vide om Kooi Kameraovervågning og vores sikkerhedsløsninger til din arbejdsplads. Indtast dine kontaktinformationer, så vi kan kontakte dig.

Hvornår på dagen?
8 - 11
11-14
14-17
Jeg er fleksibel
Hvilken dag?
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Jeg er fleksibel
scroll indicator
Anmod om tilbud
1
2

Se hvordan vi kan sikre din arbejdsplads. Giv os din kontaktinfo, så vores eksperter kan kontakte dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Denne side er beskyttet med reCAPTCHA, Google Privacy Policy og Terms of Service.

scroll indicator
04 juli 2024

”Brug nogle kræfter på sikkerhed, det betaler sig i sidste ende.”

Introduktion

E&H-messen, også kendt som Entreprenør og Håndværk, er Danmarks største arbejdende fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen. Afholdt på det udendørs messeområde ved MCH Messecenter Herning tiltrækker denne begivenhed fagfolk fra både den private og offentlige sektor. 

Rune Noesgaard, driftsansvarlig hos MCH A/S, har spillet en central rolle i at facilitere årets udgave af messen. "E&H Entreprenør og Håndværk er Danmarks største arbejdende fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen. Det er en messe, som er fuld af aktivitet og helt unik med en masse maskiner i aktion. Det gælder både på udstillernes stande, i det store demoområde, hvor knusere, neddelere og sorteranlæg demonstreres hele messen igennem, samt på testkørselsbanen. Det er her, de besøgende kan se den nye teknologi og de nye maskiner. De besøgende er både fra den private og den offentlige sektor. Det er både direktører og influenter – samt de daglige førere af maskinerne."

Sikkerhedsovervejelser på E&H-messen

Sikkerhed er en vigtig faktor for E&H-messen, som Rune forklarer: "Når vi taler om sikkerhed, er det hele vejen rundt. Der er ikke kun tale om skalsikring, da vi også har sikkerhed på det gående publikum, hvor vi blandt andet har lukket en hel vej i den pågældende uge, så parkeringsareal og eventplads kan spille sikkert sammen. Derudover har vi hundevagter og nattevagter gående rundt på pladsen for at skalsikre sammen med jeres overvågningssystem. E&H udspiller sig på en eventplads, og derfor skal det hegnes som en festival."

For at sikre messen bedst muligt har E&H-messen anvendt hundevagter i mange år: "Vi benytter hundevagter for præventivt at beskytte vores udstilleres genstande og maskiner, og vi oplever, at det har en god forebyggende effekt," fortæller Rune Noesgaard.

Rune Noesgaard

Supplering med kameraovervågning

E&H-messen har i år valgt at supplere deres eksisterende sikkerhedsforanstaltninger med Koois innovative kameraovervågningssystemer. "Vi har jo nattevagter gående på en plads på over 1.000 kvadratmeter, og de kan jo ikke være over det hele altid. Så kameraløsningen hjælper også dem med at overvåge hele tiden, og vi øger trygheden for dem, ved at have en overvågning med. Så den integration og dét samspil er også rigtig vigtigt," forklarer Rune.

Rune fremhæver også, at selvom de ikke har haft problemer med tyveri på E&H-messen, så ser man det som rettidig omhu at investere i sikkerhed. "Vi oplever ikke en høj grad af tyveri, men vi er naturligvis bevidst om vores ansvar over for kunder og samarbejdspartnere, så for os er det helt naturligt at følge med udviklingen og ved hjælp af overvågning forsøge at sikre os præventivt."

Samarbejdet med Kooi og installationsprocessen

Samarbejdet med Kooi har ifølge Rune været problemfrit og effektivt. "Fra min side har det været rigtig godt. Der har ikke været noget som helst. I har taget den ledelse, som I skulle, og taget kontakt til vores nattefolk, så I kender dem. Så fra min side har det været helt perfekt I har taget den styring I skulle tage," siger Rune. Denne integrerede tilgang, hvor Kooi har håndteret installationen og samarbejdet med det eksisterende sikkerhedspersonale, har sikret en gnidningsfri implementering af overvågningssystemerne.

Se vores korte film om Koois deltagelse på E&H-messen 2024:

Sikkerhed i fremtiden

Fremtiden for sikkerhed på E&H-messen ser lys ud med de nye tiltag. Rune er overbevist om, at kameraovervågning vil spille en stadig større rolle. "Vi ser stor værdi i kameraløsninger, og jeg er overbevist om, at vi også vil benytte os af det i fremtiden. Det giver en øget tryghed for både kunder og besøgende, og vi ser det som et element til at skabe en god og sikker oplevelse i MCH."

Gode råd til andre messearrangører

Afslutningsvis giver Rune nogle gode råd til andre messearrangører: "Generelt er det basis at have sikkerheden i orden hele vejen rundt, om det så er overvågning eller publikumsikkerhed - alt er vigtigt for os, når vi taler sikkerhed. Det er det samme, jeg siger til alle; brug nogle kræfter på sikkerhed, det betaler sig i sidste ende. Du får nogle glade kunder og nogle glade gæster."

Ehmesse1