Indkaldelse af råd 887 109 08

Kontakt os

Har du brug for hjælp til at finde en passende sikkerhedsløsning? Kontakt os gerne

Indkaldelse af råd

Ring tilbage

Kontakt os

Ring tilbage, udfyld dine oplysninger nedenfor, så ringer vi tilbage hurtigst muligt

Dine oplysninger

Udfyld venligst nedenstående formular, og vi kontakter dig inden for en arbejdsdag.

Anmod om tilbud

Er du nysgerrig efter, hvad Kooi Camera Surveillance kan gøre for dig? Efterlad dine oplysninger, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Få et tilbud
04 april 2023

Lolland-Falster skal forbindes med det danske gasnetværk med en ny gasledning – et længeventet ønske fra de to øer. Rørledningen er en vital investering, der vil hjælpe med at fremtidssikre vigtige jobs indenfor produktion i området. For at sikre sikkerheden på de værdifulde materialer og det udstyr det kræver, arbejder vi sammen med Upfront Security. ”Vi arbejder tæt sammen på dette projekt, så vi begge kan gøre et bedre stykke arbejde,” siger Upfronts CEO Søren Winckler.

”Syv kamerasystemer fra Kooi er placeret på alle byggepladser hvor de nye gasstationer vil være. Der kommer formentlig flere systemer til. De beskytter kostbar udstyr og værktøj. Tyveri betyder ofte dyre forsinkelser på projektet. Hvis en af disse Enheder til Observation (UFOer) sætter gang i alarmen, så går vores sikkerhedsvagter derud med det samme for at tjekke. Det virker perfekt!” Siger Winckler. Den potentielle produktion af biogas på Lolland-Falster vil overstige den forventede efterspørgsel for biogas otte måneder om året. Derfor er det nødvendigt at forbinde Lolland-Falster til det ekstisterende gas netværk på Sjælland via en gasledning. Arbejdet er i fuld sving.

Samarbejdet fortsætter

Dette er den første gang at Kooi og Upfront Security arbejder sammen, men det bliver ikke sidste gang. ”Upfront Security er en vigtig partner for os,” siger vores projektleder Morten Dissing. ”Disse projekter ligger langt væk fra byerne, hvor efterspørgslen af vagter er mere normalt. Derfor leder vi specifikt efter lokale virksomheder, der er specialister i deres område og indgår partnerskaber med dem.” Winckler tilføjer: ”Vi nyder vores samarbejde. Kooi er et relativt nyt firma i Danmark. Vi arbejder tæt sammen for begge at gøre et bedre stykke arbejde.”

Up1 1 (1)

Grøn investering i energiinfrastruktur

Grøn Gas Lolland-Falster (GGLF) et som sendt fra guderne for regionen. I årevis har industrierne på øerne efterspurgt mere miljøvenlige energiforsyningsløsninger. Fordelene ved projektet er mange, da det repræsenterer grønne investeringer i energiinfrastuktur, der vil fastholde og skabe vigtige produktions job i landdistrikterne. Derudover vil det sænke CO2 udledninger i stor stil fra lokale produktions industrier og åbne op for nye muligheder for udvidelsen af miljøvenlig biogas.

Lys fremtid sammen

Indtil nu har vi ikke haft nogle tilfælde. ”Dette projekt i den sydlige del af Sjælland er en af mange gode eksempler på, hvor fleksibelt Koois system og organisation er. Kameraerne flyttes mange gange om ugen og i god samarbejde med vores Alarm Center, så sikrer de at alle maskiner er beskyttet mod indtrængende, der kunne forsinke projektet,” siger Dissing. Winckler ser en lys fremtid forude i forhold til samarbejdet. ”Samarbejdet er godt for os begge. Vi har kendskab til det danske marked, og Kooi har kendskab til teknologien, som vi kan bruge. Vores salgsafdeling sælger allerede også Koois kamerasystemer. Vi vil gerne anbefale Kooi til andre virksomheder.”

Vores samarbejde med Upfront Security er et succesfuldt eksempel på, hvordan vores løsninger indenfor fjernvideoovervågning kan hjælpe med at sikre værdifulde materialer og udstyr på vigtige projekter, såsom byggeriet af gasledningen på Lolland-Falster. Denne investering i energiinfrastrukturen er et betydeligt skridt mod en grønnere fremtid og skabelsen af vigtige produktionsjob i landdistrikterne. Samarbejdet mellem Kooi og Upfront Security er et lysende eksempel på hvordan virksomheder kan arbejde sammen for i fællesskab at gøre et bedre stykke arbejde og derved sikre at byggeprojektet bliver en succes. Hvis du har bruge for råd om løsninger indenfor fjernvideoovervågning, så tøv ikke med at tage kontakt til vores salgschef Kees Glandorff.

“Det er altid den fornøjelse at arbejde for Kooi, der har kunden i centrum og kan give de bedste løsninger og service.”


Kees er international salgschef hos Kooi. Han har arbejdet for Kooi i tre år. Hans ekspertise er indenfor vind og solcelleindustrien. Han overvåger i øjeblikket projekter i Skandinavien.

17 Min

Udfyld venligst nedenstående formular