Indkaldelse af råd 887 109 08
Få et tilbud
Anastassia -
06 februar 2023

Når den installerede kapacitet vokser, således gør også antallet af hændelser. Tyve tænker ikke kun på solpaneler, men er i højere grad også fokuseret på forbindelseskabler og sågar invertere. Solcelleparker er ofte ofre for disse aktiviteter, da de er placeret langt væk og er ikke altid tilstrækkeligt beskyttet mod vandalisme eller tyveri.

Vi holder i øjeblikket tilsyn med SUNEL Group byggeriet af et 48MW solcellepark I Ramme i Jylland. Vores første og største opgave er, at forhindre forbrydelser, tyveri eller ejendomsskader fra overhovedet at ske. Vores mobile videosikkerhedsløsninger tilbyder et kamera med høj billedopløsning og kan sættes op på usikre, fjerne eller ”døde zoner”, der overvåger, mens de yder sikkerhed.

48MWp solcellepark

I 2022 begyndte GreenGo Energy Group og Skovgaard Energy et byggeri på en 48MWp solcellepark kombineret med en vindmøllepark i Danmark. Rammes 48MWp solcellepark er en integreret del af pionerprojektet, hvor der er en kombineret vind- og solenergi generering på stedet. Solcelleparken er bygget af GreenGo til at indeholde det nyeste indenfor PV teknologi, inklusiv en todelt modulteknologi implementeret med horisontalt sporingssystem. Den seneste teknologi indenfor superstreng-invertere er blevet en del af projektet for at opnå den højeste udbytte og laveste kostpris på energi.

Mariana Proenca H0xg4s6nfg Unsplash

Vi tilbyder optimalt sikkerhedsniveau

Der medfølger et ansvar for at styre sikkerheden på byggepladsen, når der holdes tilsyn med sikkerheden på et solenergianlæg. Ved at bruge vores mobile overvågningsenheder får du en visuel tilstedeværelse, der kan holde mange potentielle kriminelle fra at gøre noget i første omgang.

I samme ombæring, så er alle vores produkter opkoblet til vores innovative og professionelle 24/7 Kooi Alarm Center, hvor vi løbende holder øje med og opdager uønsket aktivitet på din byggeplads. Er du I tvivl om dine sikkerhedstiltag er tilstrækkelige? Kontakt Kees Glandorff og få et gratis sikkerhedstjek til at vurdere dine sikkerhedsbehov ved solcelleparker.

“Det er altid den fornøjelse at arbejde for Kooi, der har kunden i centrum og kan give de bedste løsninger og service.”


Kees er international salgschef hos Kooi. Han har arbejdet for Kooi i tre år. Hans ekspertise er indenfor vind og solcelleindustrien. Han overvåger i øjeblikket projekter i Skandinavien.

17 Min
Udfyld venligst nedenstående formular