Indkaldelse af råd 887 109 08
Kontakt os
Kontakt os
1
2

Få mere at vide om Kooi Kameraovervågning og vores sikkerhedsløsninger til din arbejdsplads. Indtast dine kontaktinformationer, så vi kan kontakte dig.

Hvornår på dagen?
8 - 11
11-14
14-17
Jeg er fleksibel
Hvilken dag?
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Jeg er fleksibel
scroll indicator
Anmod om tilbud
1
2

Se hvordan vi kan sikre din arbejdsplads. Giv os din kontaktinfo, så vores eksperter kan kontakte dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Denne side er beskyttet med reCAPTCHA, Google Privacy Policy og Terms of Service.

scroll indicator
10 november 2022

Efter underskrivelsen af en fornyet samarbejdsaftale med Enercon vil Kooi Camera Surveillance forsætte med at levere mobil kameraovervågning til den tyske frontløbers projekter indenfor vind- og energimarkedet i Europa. ”Vores længerevarende samarbejde får ny energi med opbygningen af dette mere strategiske partnerskab, ” siger Kees van der Leij, administrerende direktør for Kooi.

Enercon, en af verdens førende virksomheder i vindenergi-industrien, var Kooi Securitys første kunde i 2010. Forholdet mellem Enercon og Kooi er sidenhen vokset stærkere. Dirk Fenger, Global Category Manager hos Enercon: ”Vores relation er meget tæt. Jeg var i den heldige situation at møde Koois grundlægger Pieter Kooi på vores første møde i 2010. Og at se udviklingen og den måde, som Kooi har støttet os og er vokset med os på, gør mig meget stolt over, hvad vi har udrettet sammen.

Under eget tag

Kooi vedligeholder, udover Tyskland, mobil fjernovervågning på Enercons projekter i hele Europa. Grækenland, England, Belgien, Skotland, Litauen, Estland og Holland blot for at nævne nogle. Fenger: ”Koois styrke er dens drivkraft til at innovere og modne teknikken. Også det høje niveau af service og 24-7 tilgængeligheden er en stor fordel og en forskel fra konkurrenterne. Derudover har Kooi alt under eget tag, så der er ingen mellemmand involveret.”

8 Min (2)

Udfordringer

Hvis vi ser fremad, så må både Kooi Camera Surveillance og Enercon se nogle store udfordringer i øjnene. Markeder har ændret sig på verdensplan pga. Covid og krigen i Ukraine. I Enercons tilfælde er det den øgede efterspørgsel på vindmøller og udvidelsen af deres vindmøller fra 2 megawatt til 4 megawatt og senere hen endda op til 10 megawatt. Koois udfordring er at tilpasse produktionen til den voksende efterspørgsel af enheder til observation (UFO’er). ”Vi startede med et pilotprojekt i Tyskland for 12 år siden, og nu samarbejder Kooi og Enercon i næsten alle lande i Europa. Med vores lange historie sammen er vi sikre på, at vi kommer igennem disse udfordringer og opnår vores mål,
”siger Fenger van der Leij. ”Hvis vi håndterer denne udfordring på en innovativ måde, så tror jeg, vi vil forblive succesfulde sammen.”

Vil du vide mere om vores muligheder for kameraovervågning? Få mere at vide om vores sikkerhedsløsninger til vindmølleprojekter eller bestil dit sikkerhedstjek med det samme!