Indkaldelse af råd 887 109 08
Kontakt os
Kontakt os
1
2

Få mere at vide om Kooi Kameraovervågning og vores sikkerhedsløsninger til din arbejdsplads. Indtast dine kontaktinformationer, så vi kan kontakte dig.

Hvornår på dagen?
8 - 11
11-14
14-17
Jeg er fleksibel
Hvilken dag?
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Jeg er fleksibel
scroll indicator
Anmod om tilbud
1
2

Se hvordan vi kan sikre din arbejdsplads. Giv os din kontaktinfo, så vores eksperter kan kontakte dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Denne side er beskyttet med reCAPTCHA, Google Privacy Policy og Terms of Service.

scroll indicator
07 marts 2023

I dette øjeblik er en af Europas førende udbydere af lagring af solenergi, Solarpro Holding, ved at bygge to solfelter i det centrale Jylland i Danmark. Deres projekter i Kjellerup og Skive er blevet endnu mere beskyttet med hjælp fra Koois Enheder til Observation (UFOer). Projektleder Valeri Ivanov er begejstret for tilstedeværelsen af UFOerne. Han siger:”Alt kører som smurt. Jeg er virkelig tilfreds med UFOerne.”

Det er første gang, at Ivanov oplever Enhederne til Observation fra Kooi Camera Surveillance på jobbet. ”Jeg kendte Kooi allerede. Sidste år mødte jeg salgschef Kees Glandorff ved et andet projekt og han fortalte mig alt om UFOerne. Dengang ønskede kunden en fysisk lagervagt. Denne gang har han ændret mening og er nu gået med en Kooi løsning.”

Kjellerupprojektet: 2 UFO PRO med 360° kamera- og bevægelsessensorer

Ved Kjellerup Marvinslund, en 7,4 megawatt stort projekt, er to UFO PROer strategisk positioneret med en 360° PTZ kamera og to bevægelsessensorer på toppen af masten. PROen er specielt udviklet til større byggepladser, hvor der er 24-7 permanent strømforsyning. Kombinationen af faste og trådløse detektorer gør det muligt at sikre alle hjørner på stedet. Når den først er installeret i hjørnet af byggepladsen og hejst til den maksimale højde på seks meter, så har UFO PRO en imponerende rækkevidde på op til 100 meter. Ivanov: ”Sammen med byggepladslederen, positionerede transportøren UFO systemet på det helt rigtige sted på pladsen.”

Marsvinslund Pic2

Greenlabprojektet: Afskrækning uønskede gæster og forhindring af skade

Skives Greenlabprojekt, et solfelt på 32,6 megawatt, er beskyttet af 5 UFO Medium og 2 UFO PROer. Mediummodellen er ideel til fjerne steder og udover infrarødt lys har denne kameraovervågningsløsning blitz, som kan blive tændt for at afskrække uønskede gæster. Derudover gør den store zoom rækkevidde det muligt at fange detaljer som nummerplader og ansigter. Kooi Alarm Center tager direkte handling med de indbyggede afskrækningsmidler. Alt for at undgå skade, ødelæggelse og dyre forsinkelser i bygningen af solfelter.

UFOer på vagt i det næste 5 måneder

I begge projekter har UFOerne lager, udstyr, solpaneler og invertere til præcis detektion for at sikre at tyve og vandaler ikke tør gøre noget. ”Og alt kører som smurt,” siger Ivanov. ”Jeg er virkelig tilfreds med UFOerne. Jeg modtager daglige rapporter af, hvad der er sket natten før, hvilket er rart. Indtil nu har vi ikke haft nogle tilfælde overhovedet, og det er jeg meget tilfreds med. Det er en lettelse.” Som de står nu, vil UFOerne være på vagt de næste 5 måneder.

Vi tilbyder optimalt sikkerhedsniveau

Solenergi er en hurtigt voksende industri og det er livsvigtigt, at vi beskytter investeringerne, der laves i solenergi. Partnerskabet mellem Solarpro Holding og Kooi Camera Surveillance er et godt eksempel på, hvordan teknologi kan bruges til at beskytte solcelleparker fra tyveri og vandalisme. Med hjælp fra Koois Enheder til Observation er Solarpros projekt i Kjellerup og Skive godt beskyttede og sikrede.

 Vil du gere sikre sikkerheden på din solcelleparks byggeplads? Kontakt Mike Hulstrøm for mere information omkring vores fjernovervågningsløsninger.

 

“Koois førende kameraløsninger gør mig stolt over at være en del af sådan en innovativ virksomhed!”

Mike Hulstrøm har forpligtet sig til at give kunderne de mest effektive sikkerhedsløsninger til solcelleparker i Skandinavien. Med en dyb forståelse for de unikke udfordringer industrien for vedvarende energi har, kan Mike forsikre sine kunder, at de får den bedst mulige service og sikkerhedsløsning.

M.Holstrom Kooi

Udfyld venligst nedenstående formular