Indkaldelse af råd 887 109 08
Kontakt os
Kontakt os
1
2

Få mere at vide om Kooi Kameraovervågning og vores sikkerhedsløsninger til din arbejdsplads. Indtast dine kontaktinformationer, så vi kan kontakte dig.

Hvornår på dagen?
8 - 11
11-14
14-17
Jeg er fleksibel
Hvilken dag?
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Jeg er fleksibel
scroll indicator
Anmod om tilbud
1
2

Se hvordan vi kan sikre din arbejdsplads. Giv os din kontaktinfo, så vores eksperter kan kontakte dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Denne side er beskyttet med reCAPTCHA, Google Privacy Policy og Terms of Service.

scroll indicator
25 oktober 2023

Et kæmpe jordskred nær Stenungsund i Sverige ødelagde dele af motorvej E6 sidste weekend i september. Det forsagede omfattendes skader, og adskillige biler kørte ud over kanten af vejen. Heldigvis kom ingen alvorligt til skade. Genopbygningen af E6 vil vare flere måneder. Kooi og Qsecurity samarbejder om at sikre hele området.

Den ødelagte vej mellem Stenungsund og Ljungskile ligner en scene fra en Hollywood katastrofefilm. Lastbiler og biler er sunket ned i jorden, og flere restauranter har fået betydelige skader og er lukket for nu. Årsagen til jordskredet vides stadig ikke, men svensk politi undersøger, hvorvidt sprængningsarbejde på en nærtliggende bygning måske har påvirket jordmasserne.

Nysgerrighed tiltrækker folk  

Ifølge eksperter kan tilstedeværelsen af kvikler måske have forsaget kaosset. Det er ler, som kan bevæge sig som følge af regn eller vibrationer. Der er fundet kvikler i store dele af det vestlige Sverige. Lige nu er det stadig farligt at opholde sig i Stenungsund området. Jorden er ustabil, og der er risiko for nye jordskred. Offentligheden rådes derfor til at holde sig fra området på grund af risikoen for flere jordskred. Men nysgerrighed trækker stadig folk til. Unge mennesker trængte for eksempel ind i den forladte Burger King for at optage TikTok videoer. Derfor reagerede Qsecurity, Koois partner i Sverige, hurtigt og sikrede det risikable område med deres sikkerhedsvagter.

UFO’er skaber sikkerhed

CEO Karl-Johan Elf bad øjeblikkeligt Kees Glandorff fra Kooi om at samarbejde. Han installerede adskillige UFO Medium på grunden. Dette mobile kamerasystem passer ideelt til områder, som er store og komplekse, hvilket mildt sagt er gældende her. ”Kameraerne hjælper vagterne på grunden, de erstatter dem ikke”, pointerer Glandorff. ”Sikkerhed er det vigtigste. Vi har ansvaret for, at ingen trænger ind på området, og vurderer hvor mange vagter, denne indsats kræver.”

1 (1)

Effektivitet  

Qsecurity og Kooi har arbejdet sammen mange gange og udgør efterhånden et stærkt team. Glandorff: ”Sidste uge installerede vi systemerne og kontrollerede de mest afsides og ustabile områder langs motorvejen.” De næste uger er trafikken nødt til at tage en anden rute i stedet for E6, hvor 10.000 køretøjer normalt passerer strækningen dagligt. For Glandorff er det bare endnu en holdindsats, som fungerer perfekt. ”Dette projekt vidner om effektiviteten ved samarbejde mellem vagter og mobile kamerasystemer. Det reducerer omkostningerne samt risici for vagterne i felten og arbejdsfolket på projektet.”

“Det er altid den fornøjelse at arbejde for Kooi, der har kunden i centrum og kan give de bedste løsninger og service.”


Kees er international salgschef hos Kooi. Han har arbejdet for Kooi i tre år. Hans ekspertise er indenfor vind og solcelleindustrien. Han overvåger i øjeblikket projekter i Skandinavien.

K.Glandorff Kooi

Udfyld venligst nedenstående formular