Indkaldelse af råd 887 109 08
Kontakt os
Kontakt os
1
2

Få mere at vide om Kooi Kameraovervågning og vores sikkerhedsløsninger til din arbejdsplads. Indtast dine kontaktinformationer, så vi kan kontakte dig.

Hvornår på dagen?
8 - 11
11-14
14-17
Jeg er fleksibel
Hvilken dag?
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Jeg er fleksibel
scroll indicator
Anmod om tilbud
1
2

Se hvordan vi kan sikre din arbejdsplads. Giv os din kontaktinfo, så vores eksperter kan kontakte dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Denne side er beskyttet med reCAPTCHA, Google Privacy Policy og Terms of Service.

scroll indicator
26 april 2023

Mød Mike Hulstrøm, en passioneret solenergi salgschef hos Kooi Camera Surveillance, Han er født med et globalt perspektiv, da han er halvt dansk og halvt filippiner. Selvom han oprindeligt stammer fra Fyn, så bor Mike i øjeblikket i København, hvor han har fundet den perfekte mulighed til at forfølge sin passion indenfor salg og ledelse.

Den største del af hans historik ligger hos Telenor, et norsk verdensomspændt teleselskab. ”Jeg arbejdet der i otte år. Først som salgsmedarbejder, senere som chefsassistent og til sidst butikschef,” siger Mike. ”Jeg hyrede og ansatte nye kolleger og opfordrede dem til at være den bedste version af sig selv. ” Han har også fået en uddannelse indenfor organisation og ledelse, som har givet ham værdifulde egenskaber i hans nuværende rolle.

Glæde over en vej fuld af uventede eventyr

Mikes rejse hos Kooi begyndte med et jobtilbud som salgschef i det danske solenergimarked. Han tænker tilbage på de første samtaler med danske kolleger og på det hollandske hovedkvarter og siger: ”Vi klikkede alle sammen. Det var et match øjeblikkeligt.” Det, som glædede Mike mest ved at tilslutte sig Kooi, var vejen fuld af uventede eventyr, som lå forude. ”Ofte er arbejdet fuldt planlagt. Du har en rolle med alle de normale rutiner. Hos Kooi vokser vi hurtigt med et lille team og jeg elsker at være en del af den rejse og succes.”

2N5a9801 Bewerktkopie

Høje standardprodukter

Mike fokuserer hos Kooi på solindustrien. ”Markedet for solcelleanlæg vokser hurtigt. I hele Skandinavien bliver der investeret milliarder af kroner i vind- og solenergi projekter over den næste årrække.” Han glæder sig til at introducere Koois kvalitetsvarer til leverandørerne. ”Enhederne til Observation (UFO) er høj standard,” siger Mike. ”Vores mest værdifulde egenskab er vores 24-7 overvågning kombineret med 247Kooi appen. På denne måde kan de, som er ansvarlige for byggepladsen, altid stole på vores system, når de ikke er til stede. Vi tilbyder en sikkerhedsgaranti så at sige.”

Ligheder i tankegangen

At arbejde hos Kooi betyder, at du møder nye mennesker og kulturer, men Mike føler, han taler samme sprog som sine kolleger. Han mærkede med det samme varmen og velviljen fra sine kolleger og der er en behagelig lighed mellem hollænderne og danskere i deres måde at tænke på. ”Vi hygger os og får et godt grin, men når vi arbejder, så arbejder vi flittigt og yder vores bedste indsats.”

Hvis du er interesseret i at lære mere om vores fjernvideoløsninger til solindustrien, så tøv ikke med at kontakte Mike Hulstrøm. Med sin passion og ekspertise indenfor salg og ledelse er Mike den perfekte person til at guide dig igennem fordelene af vores kvalitetsprodukter. Kontakt Mike i dag og begynd din rejse mod en mere tryk og sikker byggeplads.

 

“Koois førende kameraløsninger gør mig stolt over at være en del af sådan en innovativ virksomhed!”

Mike Hulstrøm har forpligtet sig til at give kunderne de mest effektive sikkerhedsløsninger til solcelleparker i Skandinavien. Med en dyb forståelse for de unikke udfordringer industrien for vedvarende energi har, kan Mike forsikre sine kunder, at de får den bedst mulige service og sikkerhedsløsning.

M Holstrom Kooi

Udfyld venligst nedenstående formular