Indkaldelse af råd 887 109 08
Kontakt os
Kontakt os
1
2

Få mere at vide om Kooi Kameraovervågning og vores sikkerhedsløsninger til din arbejdsplads. Indtast dine kontaktinformationer, så vi kan kontakte dig.

Hvornår på dagen?
8 - 11
11-14
14-17
Jeg er fleksibel
Hvilken dag?
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Jeg er fleksibel
scroll indicator
Anmod om tilbud
1
2

Se hvordan vi kan sikre din arbejdsplads. Giv os din kontaktinfo, så vores eksperter kan kontakte dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Denne side er beskyttet med reCAPTCHA, Google Privacy Policy og Terms of Service.

scroll indicator
23 maj 2023

Selv i de fjerneste hjørner af Europa kan vores UFOer finde vej. I øjeblikket er mere end et dusin UFOer placeret i et tæt bevokset skovområde i det sydlige Sverige. På grund af det isolerede område arbejder vi tæt sammen med Qsecurity og udbyderen Simens Gamesa.

Rabbalshede Kraft bygger to vindmølleparker, Femstenaberg og Lursäng. Simens Gamesas’ installationsleder på projektet, Mate Levente Bocsi, er ansvarlig for den sikkerhedsmæssige og effektive udførelse på projektet. ”Jeg har haft et projekt før i Holland, hvor jeg har mødte Kooi. Det var på alle måder et nemt samarbejde.” Nu overvåger UFOerne det befæstede underlag, komponenterne, vingerne, værktøj, kraner og andet dyrt udstyr.

Tre der samarbejder

Vindmølleprojektet består af to vindmølleparker med en total sum svarende til 20 turbiner, der hver står 200m høj og med en installeret kraft på 6,6 MW per turbine. Projektet bygges individuelt af Rabbalshede Kraft. Siemens Gamesa har fået til opgave at levere turbinerne og eksperttilsynet på byggeriet. Vi har spurgt et svensk sikkerhedsfirma om at tilslutte sig os. ”Kooi leverer kameraerne, som er forbundet til deres alarmcenter. Hvis alarmen lyder, tager vores vagt afsted til pladsen for at se, hvad der foregår,” forklarer Karl-Johan Elf fra Qsecurity. ”Hvis der er ulovligt indtrængning på stedet, så tager vi dem med; hvis det er tyve, så arresterer vi dem. Så UFOerne er vores sensorer og vi er dem som svarer på deres kald.”

Femsteanberg

Sikring af jævn fremgang på vindmølleprojekt 

Samarbejdet mellem de 3 virksomheder har været succesfuldt og sikret sikkerheden på vindmølleparkprojektet. Den vil producere elektricitet til mere end 35.000 svenske husstande. Elf: ”Femstenaberg og Lursäng dækker et stort område og vagten kan ikke overvåge hele området. Derfor er UFOerne aktiverede og vagten venter spændt at træde til, hvis alarmen går. Der er virkelig mange penge involveret i dette projekt, så vi skal ikke have forsinkelser. Hvis nogen stjæler, så går projektet i stå. Det er meget vigtigt, at projektet skrider fremad uden problemer.”

Tilfredshed med UFO systemet indtil nu

Vores kameraovervågningssystem har været installeret i nogle måneder, og der har ikke været nogen tilfælde på stedet endnu og det giver partnerne mulighed for at reflektere over deres erfaring med UFOerne. Både Bocsi og Elf er tilfredse med kvaliteten og effektiviteten af overvågningssystemet. ”Det, jeg godt kan lide ved kamerasystemet er, at det fleksible setup og optagelsesaktiviteten, når vi ikke er tilstede. Så jeg er virkelig tilfreds med dem,” udbryder Bocsi. Elf tilføjer: ”UFOerne er enkle plug and play systemer, som arbejderne kan installere selv, når vi har sat dem op på stedet.” Begge partnere bruger også 247Kooi appen, som giver dem mulighed for at flytte kameraerne, hvis det er nødvendigt at aktivere dem, når dagen er omme.

Arbejder du på vindmølleparkprojekter i fjerne egne af Europa og er du bekymret for sikkerheden af dit værdifulde udstyr? Du kan sove trygt med vores fleksible og effektive sikkerhedskameraløsninger velvidende, at dit projekt er beskyttet og færdiggjort uden nogen forsinkelser eller tilfælde. Kontakt os i dag, for at lære mere om vores omkostningseffektive og pålidelige sikkerhedsløsninger.

“Det er altid den fornøjelse at arbejde for Kooi, der har kunden i centrum og kan give de bedste løsninger og service.”


Kees er international salgschef hos Kooi. Han har arbejdet for Kooi i tre år. Hans ekspertise er indenfor vind og solcelleindustrien. Han overvåger i øjeblikket projekter i Skandinavien.

17 Min

Udfyld venligst nedenstående formular