Indkaldelse af råd 887 109 08
Kontakt os
Kontakt os
1
2

Få mere at vide om Kooi Kameraovervågning og vores sikkerhedsløsninger til din arbejdsplads. Indtast dine kontaktinformationer, så vi kan kontakte dig.

Hvornår på dagen?
8 - 11
11-14
14-17
Jeg er fleksibel
Hvilken dag?
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Jeg er fleksibel
scroll indicator
Anmod om tilbud
1
2

Se hvordan vi kan sikre din arbejdsplads. Giv os din kontaktinfo, så vores eksperter kan kontakte dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Denne side er beskyttet med reCAPTCHA, Google Privacy Policy og Terms of Service.

scroll indicator
25 juli 2023

Afonso Ferreira Faria – en selvstændig projektleder ansvarlig for sikker gennemførsel af vindenergiprojekter for Vestas på tværs af Europa – er blevet tilhænger af Koois kamera-overvågningsløsninger efter at have brugt dem på adskillige projekter. Han udtaler: ”Jeg fortæller mine kunder, at når de vælger Koois UFO, har de ingen vedligehold.”

Det var under det enorme Isoneva projekt i Finland, at Faria først stødte på Kooi. Da Vestas begyndte at installere 21 turbiner for Taaleri Energia, samarbejdede Faria med Koois salgschef Kees Glandorff. Han genkalder sig: ”Sammen besluttede vi at placere to UFO Prime og en Hybrud Powerbox, der med sine solpaneler tog sig af strømmen til at holde UFOerne kørende i det ellers øde område.”

Primære fordele ved Kooi samarbejdet

Faria understreger de primære fordele ved at samarbejde med Kooi. Han siger: ”Først og fremmest det effektive afrapporteringssystem. Hvis noget mistænkeligt opdages af kameraet, træder Kooi alarmcentret til med det samme, uden at jeg skal involveres. Jeg får blot en mail om hvad, der er sket.” Den anden fordel er fleksibiliteten til at justere arbejdstider i 247 Kooi appen, hvilket optimerer overvågningsindsatsen for mere effektivitet.

Iso3

Sikring af afsides områder med Koois overvågning

Faria sætter sin lid til Koois kamera-sikkerhedsløsninger til at sikre materialer og udstyr i øde og skovfyldte områder under vindmølleinstallation. Han udtaler: ”På alle projekterne med Kooi har der endnu ikke været nogen episoder. Alarmer har skræmt ukendte personer væk, som blev fanget af kameraet, og intet er blevet stjålet.” Koois mobile videoovervågning afskrækker særdeles effektivt og sikrer beskyttelsen af byggepladsen.

Vedligeholdelsesfri effektivitet

Faria understreger den tredje primære fordel ved samarbejdet med Kooi og siger ”Kameraet behøver ingen vedligehold, og det gør solpanelet heller ikke. Jeg behøver ikke at udskifte tømte brændselsceller eller fylde dem med diesel. Det er 100% selvforsynende.” Denne vedligeholdelsesfri egenskab betyder uforstyrret og problemfri overvågning, som lader Faria fokusere på andre kritiske aspekter af projekterne.

Garanteret sjælefred

Trods ihærdige forsøg lykkes det ikke altid Farias at overtale sine kunder til at vælge Kooi som leverandør af mobil kameraovervågning. Som han siger: ”Nogle kunder går med konkurrenten, da de tilbyder et lidt billigere kamera med brændselsceller, der skal udskiftes. Med Koois UFO er der ingen vedligehold, og selvom de måske er en smule dyrere, så slipper man for problemer.” Farias prioriterer sjælefreden, der følger med Koois vedligeholdelsesfri løsning.

Vi er stolte af at levere de nyeste kamera-sikkerhedsløsninger skræddersyet specifikt til behovene på netop din byggeplads. Uanset om det er sikring af afsides områder, implementering af et effektivt afrapporteringssystem eller levering af vedligeholdelsesfri effektivitet, er vores hold altid dedikeret til at levere topklasse overvågningsløsninger. Tøv ikke med at kontakte Kees, og få den sikkerhed, dine projekter fortjener.

“Det er altid den fornøjelse at arbejde for Kooi, der har kunden i centrum og kan give de bedste løsninger og service.”


Kees er international salgschef hos Kooi. Hans ekspertise er indenfor vind. Han overvåger i øjeblikket projekter i Skandinavien.

K.Glandorff Kooi

Udfyld venligst nedenstående formular